A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Головне про компенсацію роботодавцям фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю

Наприкінці серпня Уряд запровадив програму (https://is.gd/ZSRyzN), за якою роботодавець, що працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця.

08:20 26.10.2023

Навчання на сапера за допомогою служби зайнятості

Президент України  Володимир Зеленський в  одному зі своїх звернень зазначив, що майже третина території країни – під небезпекою через міни та снаряди, які досі лежать у нашій землі. Тому професія сапера зараз стає все більш актуальною. 

08:19 26.10.2023

Завдяки грантовим програмам ВПО успішно релокують і створюють нові ніші бізнесу

Сьогодні кожний свідомий українець, який дбає про майбутнє рідної землі, має шукати шляхи для наближення Перемоги, займатися тим, що у час війни є пріоритетним. Служба зайнятості першочергово забезпечує клієнтів роботою, а роботодавців — потрібним персоналом, розповів директор Черкаського обласного центру зайнятості Олександр Джур.

10:36 29.09.2023

Близько тисячі пропозицій роботи щодня: про поточну ситуацію на ринку праці Черкащини

Із початку 2023 року Черкаська обласна служба зайнятості сприяла працевлаштуванню понад 6 тисяч людей. Ще 700 людям знайшли тимчасову зайнятість. Загалом кількість безробітних на Черкащині, порівняно із минулим роком, зменшилася удвічі.

14:13 15.08.2023

В Україні запрацювали Автошколи для людей з інвалідністю

У зв’язку з цим, Міністерство внутрішніх справ України виступило з ініціативою проведення проєкту «Автошколи для людей з інвалідністю», метою якого є  підвищення мобільності та самостійності осіб з інвалідністю, а також сприяння їхній соціальній і трудовій адаптації. Проєкт передбачає створення спеціалізованих автошкіл, оснащених необхідними засобами та устаткуванням, які можуть забезпечити навчання та отримання людьми з інвалідністю автомобільного водійського посвідчення.

14:10 15.08.2023

Як отримати ваучер на навчання?

З початку року ваучер на навчання від Черкаської обласної служби зайнятості отримали 173 громадянина. Серед них – 7 внутрішньо переміщених людей, 8 людей з інвалідністю та один ветеран.

10:09 31.07.2023

Який розмір допомоги по безробіттю в 2023 році?

Згідно з Законом України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття», під час дії воєнного стану максимальний розмір допомоги по безробіттю не може перевищувати розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством на 1 січня календарного року.

08:29 27.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь