A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Де молоді черпати ресурси для збереження конкуренції на ринку праці

З початку року в Черкаській обласній службі зайнятості зареєструвалося 8579 безробітних молодих людей. Натомість у січні-червні минулого року Черкаська обласна служба зайнятості фіксувала 11449 безробітних віком до 35 років. Зростання молодіжного безробіття не спостерігається, однак з досвіду фахівців служби зайнятості очевидно, що молоді люди часто потребують додаткової допомоги зі сприяння працевлаштуванню.

08:26 27.07.2022

Затребувані та високооплачувані професії Черкащини

За даними Черкаського обласного центру зайнятості серед затребуваних професій: продавець, касир, водій, медики та аптечний персонал. Також користуються попитом: вантажники, двірники, прибиральники, укладальники-пакувальники, комплектувальники і заправники.

16:36 27.06.2022

Держава підтримує безробітних та роботодавців, які готові взяти на роботу переселенців

Гід з державних послуг підкаже як отримати державні послуги тим, хто втратив роботу під час війни, бажає отримати допомогу від держави або планує найняти вимушених переселенців.

16:34 27.06.2022

Вся важлива інформація для шукачів роботи

Черкаська обласна служба зайнятості працює в штатному режимі та допоможе кожному, хто готовий трудитися в тилу, знайти роботу незалежно від наявності у вимушених переселенців трудової книжки, розірваних трудових відносин, місця реєстрації тощо.

16:30 27.06.2022

Законодавчі зміни: як регулюються трудові відносини в умовах воєнного часу

06 травня 2022 року Президентом України підписано Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування сфер зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час дії воєнного стану».

16:23 10.05.2022

Чи можна зареєструватися у службі зайнятості, якщо є не всі документи?

Наразі Порядком 792 умови реєстрації як безробітного без повного пакету документів передбачені для внутрішньо переміщених осіб. А саме: внутрішньо переміщеним особам, для отримання статусу безробітного у разі відсутності документів, що підтверджують факт звільнення, подаються заява про припинення трудових відносин, справжність підпису на якій нотаріально засвідчена, або документ, що підтверджує факт припинення зайнятості (цивільно-правовий договір, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань), або відповідне рішення суду – у разі припинення трудових відносин (припинення зайнятості) у судовому порядку; розрахунковий документ (квитанція), що підтверджує надсилання зазначеної заяви роботодавцю рекомендованим листом з описом вкладення (за можливості).

16:22 10.05.2022

Чи можна отримувати одночасно допомогу по безробіттю й допомогу по вагітності та пологах?

Виплата допомоги по безробіттю, у разі призначення допомоги по вагітності та пологах, припиняється з дня набуття права на таку допомогу відповідно до медичної довідки (пункт 1 розділу V Порядку надання допомоги по безробіттю, зокрема одноразової її виплати для організації безробітним підприємницької діяльності, що затверджений наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 06 квітня 2020 року № 624).

16:15 10.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь