A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

У якому центрі зайнятості можуть зробити запис про виплату допомоги по безробіттю?

У трудовій книжці безробітного запис про початок, поновлення, скорочення та припинення виплати допомоги по безробіттю робить посадова особа базового центру зайнятості (філії обласного центру зайнятості, далі – центр зайнятості). Це передбачено вимогами законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття.

14:38 26.12.2022

Найбільш запитувані та високооплачувані професії Черкащини наприкінці року

Трійку лідерів серед вакансій, які надходили до центрів зайнятості та філій Черкаського обласного центру зайнятості від роботодавців регіону, очолили робітничі професії – 61%, друге місце посіли службовці – 22% і 17% – це вакансії для осіб, які не мають кваліфікації.

14:34 26.12.2022

Вся важлива інформація для шукачів роботи

Черкаська обласна служба зайнятості працює в штатному режимі та допоможе кожному, хто готовий трудитися в тилу, знайти роботу незалежно від наявності у вимушених переселенців трудової книжки, розірваних трудових відносин, місця реєстрації тощо.

10:25 23.11.2022

Основні новації Закону щодо реформування служби зайнятості № 2622-IX

Сфера зайнятості продовжує адаптуватися до нових викликів у бік підвищення ефективності активних програм та доступності надаваних послуг. Значним кроком на цьому шляху стало ухвалення 21.09.2022 р. Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці» № 2622-IX. Ним суттєво оновлюється зміст положень Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» № 1533 (Закон про соціальне страхування на випадок безробіття) та Закону України «Про зайнятість населення» № 5067 (Закон про зайнятість населення). Закон № 2622-IX набирає чинності з 29.10.2022 р., крім положень, які зазначені в пункті 1 Розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону № 2622-IX.

10:21 23.11.2022

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДЬ

Для набуття статусу зареєстрованого безробітного необхідно підтвердити факт припинення трудових відносин (звільнення з останнього місця роботи).

14:06 24.10.2022

Новий професійний старт: як отримати ваучер на навчання?

Ваучер – це документ, що дає право за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття пройти перепідготовку, підвищити кваліфікацію за професіями та спеціальностями, а також підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні у закладах освіти чи у роботодавця.

14:05 24.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь