A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Оголошення

  Увага оголошення!

        Відділ житлово-комунального господарства селищної ради   розробив заходи по благоустрою кладовища на Бугаївці. Для обговорення та прийняття спільних рішень по впорядкуванню території та захаращених могил, які не доглядають рідні похованих, запрошуємо всіх жителів цієї частини селища та родичів людей, які поховані на цьому кладовищі 7 квітня 2022 року о 17.00 год  на зустріч з керівництвом Чорнобаївської селищної ради.

14:31 04.04.2022

Про відсутність водопостачання

       КП "ВУЖКГ" повідомляє, що 29 березня, в другій половині дня, в зв'язку з проведенням ремонтних робіт, буде відсутнє водопостачння по вулиці Центральній смт Чорнобай.

14:01 29.03.2022

Шановні жителі Чорнобаївської громади !

     В Чорнобаївському спорткомплексі діє Пункт збору військовозобов’язаних  роти охорони І відділу Золотоніського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Також громада готується до прийому біженців з інших регіонів, які потребують притулку.

11:48 25.02.2022

Не вистачає донорської крові

   Через карантин кількість заборів крові у відділенні трансфузіології критично знизилася, запаси крові в лікарні швидко вичерпуються. А кількість хворих, яким терміново для врятування життя потрібна кров чи її препарати, залишилася на тому ж рівні, що була до введення карантину. Тож медики КНП «Чорнобаївська БПЛ» просять усіх небайдужих  прийти і поповнити банк крові.

15:10 23.02.2022

До відома платників податків

   Головне  Управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що  24.02.2022 року , о 10 годині Головне Управління ДПС у Черкаській області організовує проведення семінару  за допомогою сервісу Zoom.

17:52 22.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь