A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Оголошення

До уваги жителів громади!

   Лікарі терапевти та педіатри КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради» продовжують  набирати пацієнтів для надання первинної медичної допомоги (заключення декларацій).

12:38 02.12.2021

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР УТВОРИТИ СПОСТЕРЕЖНУ РАДУ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ЧОРНОБАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

        Керуючись статтею 24 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Порядком утворення спостережної ради закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. №1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», відповідно до Порядку утворення спостережних рад закладів охорони Чорнобаївської селищної ради, затвердженого рішенням Чорнобаївської селищної ради  від 25.11.2021           №16-3/VІІI,  повідомляємо про  намір утворити спостережну раду при закладах охорони здоров'я Чорнобаївської селищної ради.

14:25 29.11.2021

ЗАПРОШУЄМО НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ В 156-Й ЗЕНІТНИЙ РАКЕТНИЙ ПОЛК (А1402 м.Золотоноша)

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України (чоловіки та жінки), які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 18 до 40 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби. Перевага надається військовозобов’язаним – учасникам АТО, а також громадянам, які відповідають критеріям відбору та не мають обмежень за станом здоров’я, мають високий рівень фізичної підготовленості та цивільну освіту за спорідненими з військовими спеціальностями.

15:10 24.11.2021

Про відсутність водопостачання

             КП "ВУЖКГ" повідомляє, що у  середу  24  листопада  2021 року, в зв'язку з проведенням ремонтних робіт, буде відсутнє водопостачння на правобережній стороні селища.

14:49 23.11.2021

Триває оздоровча кампанія

         Відділ культури, молоді та спорту Чорнобаївської селищної ради  здійснює підбір та направлення 3 дітей (7-17 років)  пільгових категорій на відпочинок до державного підприємства „Міжнародний дитячий центр «Артек» (м. Київ, Пуща-Водиця, 14-та лінія,) із 4 грудня по 24 грудня 2021 року. В даному оздоровчому закладі діти беруть участь у виховних, патріотичних, оздоровчих, розважально-ігрових програмах, спортивних змаганнях, всеукраїнських фестивалях, набувають досвіду громадської діяльності та спілкування з однолітками з різних адміністративно-територіальних одиниць України.

12:07 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь