A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Оголошення

Про прийом громадян першим заступником Золотоніської державної адміністрації   Денисенком Володимиром Миколайовичем.

      25 серпня з 10:00 до 13:00 години в приміщенні Чорнобаївської селищної ради, за адресою: вул. Центральна, 152, смт Чорнобай відбудеться прийом громадян першим заступником голови Золотоніської районної державної адміністрації   Денисенком Володимиром Миколайовичем.

10:39 20.08.2021

Про прийом громадян начальником архівного відділу Золотоніської районної державної адміністрації Левченко Іриною Іванівною.

       17 серпня з 10:00 до 13:00 години в приміщенні Чорнобаївської селищної ради, за адресою: вул. Центральна, 152, смт Чорнобай відбудеться прийом громадян начальником архівного відділу Золотоніської районної державної адміністрації Левченко Іриною Іванівною.

14:59 13.08.2021

До уваги громадян та орендарів водних об’єктів - про безперешкодний доступ громадян до водних об’єктів для загального водокористування

              Чорнобаївська селищна рада повідомляє, що відповідно до Закону України від 29 жовтня 2019 року № 233-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об’єктів для загального водокористування»

11:55 28.07.2021

  Шановна громадо!

        Закликаємо усіх керівників установ, підприємств та організацій, власників та орендарів магазинів, інших нежитлових приміщень, жителів багатоквартирних будинків та приватного сектору активізуватися та навести лад на своїх прилеглих територіях: впорядкувати клумби, покосити бур’яни та прибрати сміття. Адже чистота селища та сіл громади   – справа спільна для всіх і кожного, показник культури мешканців, які проживають у ньому!

14:06 27.07.2021

До уваги споживачів природного газу с. Михайлівка Чорнобаївського району Черкаської області.

        Чорнобаївська дільниця Золотоніського відділення АТ «Черкасигаз» повідомляє про тимчасове припинення газопостачання споживачів с. Михайлівка Чорнобаївського району у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на ГРП №14 по вул. Шевченка с.Михайлівка.

11:01 27.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь