Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

БОЙОВА НІЧИЯ – в неділю відбулася видовищна футбольна битва

БОЙОВА НІЧИЯ – в неділю відбулася видовищна футбольна битва

   Матч Чемпіонату району з футболу між командами Чорнобаю та Іркліївської ОТГ виправдав всі очікування вболівальників – гра стала окрасою другого кола. Видовищний, бойовий, непередбачуваний, інтригуючий, непоступливий, цікавий та по спортивному злий  – саме таким став цей поєдинок.

08:22 14.08.2018

З Днем будівельника!

З Днем будівельника!

Всіх будівельників, проектантів, майстрів, виконробів і володарів численних будівельних спеціальностей вітаємо з професійним святом – Днем будівельника!  

20:00 12.08.2018

ФК «Чорнобай» розпочинає друге коло Чемпіонату району із заслуженої перемоги

ФК «Чорнобай» розпочинає друге коло Чемпіонату району із заслуженої перемоги

   Цікавий та багатий на голи матч Чемпіонату Чорнобаївського району з футболу відбувся 5 серпня 2018 року. Чорнобаївська команда побувала в гостях у селі Жовнине, де продемонструвала чудову підготовку та впевнену гру проти свого суперника. Матч Жовнине-Чорнобай розпочався без зайвої метушні, і вже на 8-мій хвилині рахунок відкрили господарі поля. ФК «Чорнобай», взявши м’яч під свій контроль,  відповів трьома забитими м’ячами в першому таймі, всі на рахунку Владислава Головні.    На початку другого тайму команда із села Жовнине знову забиває гол та  скорочує своє відставання в рахунку 2:3. Впродовж подальшої гри, до самого кінця другого тайму, обидві команди відмінно захищали свої ворота, гравці постійно обмінювалися атаками та створювали непрості комбінації для того, щоб додати до рахунку ще кілька голів. Проте, матч другого кола Чемпіонату Чорнобаївського району з футболу закінчився з рахунком 2:3 на користь ФК «Чорнобай».

14:25 08.08.2018

Важливі питання Чорнобаївської громади вирішувалися на черговому засіданні виконкому селищної ради

Важливі питання Чорнобаївської громади вирішувалися на черговому засіданні виконкому селищної ради

   Окрім 13 питань, винесених на розгляд виконавчого комітету, його членами обговорювалися і більш нагальні проблеми. Селищний голова Алла Мірошниченко поінформувала членів виконкому про стан підготовки до опалювального періоду багатоквартирного житлового фонду з теплопостачання. В зв’язку з передачею частини майна районної комунальної власності в оренду, що перебуває на балансі  Чорнобаївського комунального підприємства теплових мереж ТОВ «Чорнобай-тепло» 6 багатоквартирних будинків в цьому році будуть відключені від централізованого опалення. Члени виконкому занепокоєні таким рішенням. Загалом, в ході роботи, було прийнято рішення щодо надання дозволу підприємству на проведення земляних робіт по прокладці теплової мережі на ділянці від вул. Гагаріна, 58 до вул. Центральна - довжиною 345 метрів, та від вул. Гагаріна, 58 до провул. Слинька - довжиною 570 метрів терміном на 90 днів. Про надання більш детальної інформації та відповідних документів для вивчення питання щодо надання населенню якісних послуг з теплопостачання, в найближчий час, буде проведена чергова зустріч з керівництвом ТОВ «Чорнобай-тепло».   

14:18 01.08.2018

Змагалися найсильніші – «Вікінги» святкували перший день народження

Змагалися найсильніші – «Вікінги» святкували перший день народження

   Спортивна команда «Вікінг» заявила про своє існування кілька років тому. Хто знайомий із учасниками цього клубу – знає, що могутня Чорнобаївська команда створювалася дуже давно. Адже більшість її учасників, неодноразово, брали участь в серйозних регіональних змаганнях, де показували найкращі результати. Чорнобаївські спортсмени намагалися зростати фізично та духовно, продовжували змагатися із найсильнішими представниками із України та Білорусії. Постійна участь у змаганнях тільки загартувала команду та додала ще більшого прагнення стати сильнішими та показувати кращі результати. Адже в рідний Чорнобай «вікінгівці» завжди поверталися з переможними місцями.

17:00 30.07.2018

Селищний голова провела зустріч із небайдужими жителями Чорнобаю

Селищний голова провела зустріч із небайдужими жителями Чорнобаю

   Питання реставрації чи повної заміни зупинки по вулиці Центральній (біля магазину «Жалоба») давно обговорювалося громадськістю та депутатами Чорнобаївської селищної ради. В минулому році нищівний буревій добряче понівечив її, проте довговічна споруда, побудована ще в 90-х роках, вистояла та продовжила слугувати жителям надійною схованкою в спекотні дні та негоду.

18:30 27.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь