A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Чорнобаї передавали листи «остарбайтерів»

В Чорнобаї передавали листи «остарбайтерів»

   Більше 70-ти років тому листи «остарбайтерів» повинні були дістатися до своїх адресатів, але цього не сталося. Можливо про них ніхто б і не дізнався, якби Кліщинський громадський активіст та історик Олег Ткаченко не знайшов їх в одному із архівів Полтавської області. Як виявилося згодом, такі листівки були написані наприкінці літа 1943-го, а потім їх доставляли потягом до України. Проте, поштова кореспонденція так і не потрапила до своїх адресатів. З часом, листи «остарбайтерів» потрапили до Житомирського архіву та, після формування фондів, були направлені для подальшого зберігання до архівів різних областей.

22:30 19.10.2018

З 95-річним ювілеєм привітали місцеву довгожительку

З 95-річним ювілеєм привітали місцеву довгожительку

   95-й ювілейний день народження відзначила жителька селища Чорнобай Пелагея Олександрівна Черненко. Щоб привітати довгожительку з поважною датою, в суботу, 13 жовтня, до оселі Пелагеї Олександрівни завітали селищний голова Алла Мірошниченко та голова районної і селищної ради ветеранів Віталій Момот.

23:05 13.10.2018

В Чорнобаї з'явився новий спортивний майданчик

В Чорнобаї з'явився новий спортивний майданчик

Відтепер мешканці та гості селища мають змогу відпочити на території спортивного майданчика неподалік річки Ірклій, подалі від проїжджої частини.  Дітки, разом із батьками, мають змогу не лише із користю для здоров'я провести вільний час, а й насолодитися красивими краєвидами паркової зони. Просимо підтримувати благоустрій облаштованої території, не смітити та не руйнувати те, що створювалося для відпочинку та оздоровлення підростаючого покоління!

08:31 11.10.2018

В Савківці зустрічалися люди поважного віку

В Савківці зустрічалися люди поважного віку

   Як відомо, щороку, 1 жовтня в Україні святкується День ветерана. Зранку, секретар Чорнобаївської селищної ради Олексій Саюн завітав до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорнобаївського району, де привітав літніх людей словами щирих побажань здоров’я та довголіття, передавши до їх святкового меню смаколики від Чорнобаївської селищної ради http://chornobay-rada.gov.ua/news/13-00-31-01-10-2018/.

21:52 01.10.2018

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана привітали людей похилого віку

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана привітали людей похилого віку

   Другий місяць осені починається з особливої дати. Щороку, 1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні також і День ветерана. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний та інколи тернистий життєвий досвід є нерозривним зв’язком, який об’єднує майбутні покоління. Відзначення такого важливого для всіх нас свята – важлива нагода засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям та старшим друзям, за плечима яких нелегкі життєві дороги. Ми можемо пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, обговорити сьогодення та почерпнути для себе багато важливих порад та життєвого досвіду на майбутнє.

13:00 01.10.2018

Вітаємо з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана! 

Вітаємо з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана! 

Вітаємо з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана!  Другий місяць осені починається з особливої дати - 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана. Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави. Пройдений шлях ветерана Великої Вітчизняної війни, ветерана Збройних Сил чи органів внутрішніх справ, воїнів-інтернаціоналістів, ветеранів праці, всіх, кому ми завдячуємо українською державністю - гідний взірець для наслідування. Бути Вашими послідовниками – велика честь та відповідальність. Шановні ветерани! В цей день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг та ставлення до людей – приклад для наслідування сучасній молоді. Висловлюємо щиру повагу та глибоку вдячність Вам, шановні ветерани, за високу громадянську свідомість, розуміння та толерантність та важливий внесок у розбудову нашої держави.  Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, добра і віри в краще майбутнє, яке ми, Ваші нащадки, творимо вже сьогодні, з вашим досвідом, порадами та мудрістю. Миру Вам, оптимізму і благополуччя!

09:42 01.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь