A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі Чорнобая та Савківки!

Шановні жителі Чорнобая та Савківки!

    Щороку, 15 лютого, в Україні офіційно вшановують День пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів, а також День виводу військ з Афганістану.

07:58 15.02.2019

#СтопБулінг

#СтопБулінг

   В межах кампанії #СтопБулінг правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» Міністерство юстиції України розпочинає проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо протидії цькуванню серед підлітків.

08:56 12.02.2019

Новини спорту

Новини спорту

 Минулими вихідними завершився VІІ відкритий зимовий чемпіонат Чорнобаївського району з футзалу 2018-2019 років (вища ліга), в якому приймало участь дві команди з Чорнобая.

15:54 08.02.2019

Увага! Нагромадження снігу на покрівлях!

Увага! Нагромадження снігу на покрівлях!

     Прихід зими характеризується не тільки зниженням температури на вулиці, а й снігопадами, які приносять безліч проблем. Особливу увагу доводиться приділяти даху будівлі.

12:02 30.01.2019

ОБЕРЕЖНО! Бурульки!

ОБЕРЕЖНО! Бурульки!

   Перепад температури та значне нагромадження снігового покриву сприяють активному утворенню бурульок на покрівлях споруд (особливо старих будинків з похилим дахом), виступаючих архітектурних частинах будинків та великих деревах.

09:51 30.01.2019

Патріотів селища знайдено!

Патріотів селища знайдено!

 Чорнобаївською селищною радою було оголошено про флешмоб #helpfishЧорнобай2019  із порятунку рибних ресурсів річки Ірклій. Місцевих жителів та гостей Чорнобая було запрошено долучитися до його проведення шляхом прорубування ополонки та встановлення в неї очеретяного снопу. Головна мета флешмобу - зробити відповідне фото, підписати його хештегом #helpfishЧорнобай2019 та опублікувати  в соціальній мережі Facebook.

13:00 28.01.2019

Увага! Попередження про погіршення погодних умов!

Увага! Попередження про погіршення погодних умов!

   За інформацією УкрГідрометцентру, завтра, 23 січня, у Черкаській області очікується активний снігопад (приріст снігового покриву 15-20 см), місцями ожеледь та налипання мокрого снігу. Крім того, передбачаються хуртовини та пориви вітру 15-20 м/с. Явища відповідають жовтому рівню небезпечності.    Просимо всіх жителів Чорнобаївської громади не залишати власні авто на проїжджій частині, бути обережними впродовж негоди під час перебування на вулиці, не ходити попід розлогими деревами, остерігатися бурульок, триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. По можливості залишайтеся вдома та утримайтеся від поїздок. 

23:51 22.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь