A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чужого горя не буває!

Чужого горя не буває!

   Вчора, 19 грудня, на площі районного будинку культури відбулося урочисте відкриття головної ялинки Чорнобая. З цієї нагоди працівниками Чорнобаївської селищної ради і керівництвом та учнями Чорнобаївської ЗОШ №1 було організовано благодійний ярмарок для збору коштів жителям селища, які найбільше потребували фінансової допомоги.

15:40 20.12.2018

Чорнобаївські "Вікінги" тріумфально завершили сезон спортивних протистоянь в 2018-му році

Чорнобаївські "Вікінги" тріумфально завершили сезон спортивних протистоянь в 2018-му році

   Амбіційна, молода та наполеглива Чорнобаївська спортивна команда «Вікінг» постійно доводить, що спорт в Чорнобаївській громаді є, він постійно розвивається та збирає навколо себе ще більше молоді. Адже ці спортивні хлопці та дівчата постійно доводять, що коли дійсно є бажання – можливості знаходяться завжди. Днями, в м. Київ, «вікінгівці» знову змагалися на помості та вибороли найбільшу кількість переможних титулів. Спортивна команда гідно завершила в цьому році власний спортивний календар та привезла до рідного Чорнобая нові спортивні здобутки.  

10:52 20.12.2018

Головна ялинка селища запалала новорічними вогнями

Головна ялинка селища запалала новорічними вогнями

   Традиційно, 19 грудня, в день Святого Миколая, на площі районного будинку культури засяяла новорічними вогнями головна ялинка Чорнобая. Вічнозелена, висока та струнка красуня зібрала цього зимового вечора навколо себе теплу та дружню юрбу маленьких чорнобаївців і гостей селища. Святкове дійство скликало на площі чимало глядачів, адже разом із малечею прибули й дорослі, які також, з нетерпінням, чекали на новорічне диво – відкриття головної ялинки Чорнобая.

18:10 19.12.2018

ПП „ІМПЕРІАЛ ПЛЮС” –  СЕРЕД КРАЩИХ ВИРОБНИКІВ ЧЕРКАЩИНИ

ПП „ІМПЕРІАЛ ПЛЮС” – СЕРЕД КРАЩИХ ВИРОБНИКІВ ЧЕРКАЩИНИ

 Днями визначили кращих виробників області. Одним із них визнано Чорнобаївське приватне підприємство „Імперіал плюс”, яке отримало перемогу відразу в трьох номінаціях. Нагороди переможцям вручив перший заступник голови ОДА Віталій Коваль.

12:48 07.12.2018

Зі святом, дорогі захисники!

Зі святом, дорогі захисники!

   Цей день увіковічнив пам’ять тисяч відважних воїнів, які віддали життя за волю, незалежність, неподільність та суверенність нашої держави. В непрості часи сьогодення ми розуміємо значення української армії, її значимість та головне призначення.

07:34 06.12.2018

Особливі діти потребують особливого піклування

Особливі діти потребують особливого піклування

 Турбота про дітей, що мають проблеми зі здоров’ям – один із важливих пріоритетів у роботі селищної та районної влади. Адже саме особливі діти повинні відчувати піклування та тепло не тільки від батьків і близького оточення, але й від представників влади.

09:01 05.12.2018

Рядки вдячності...

Рядки вдячності...

   Пам’ятник «Борцям за волю України», який в минулому році було пошкоджено буревієм, знову опинився в центрі уваги місцевих ЗМІ та громадськості. Але, цього разу, причиною обговорення стала хороша подія, а саме - його відновлення після минулорічної негоди. На пам’ятний мітинг з нагоди Дня Гідності та Свободи України, який нещодавно було проведено на Пагорбі Слави в Чорнобаї, прибула Лана Ветрова - керівниця представництва Книги рекордів Гіннеса в Україні (Національного реєстру рекордів України), яка повідомила всім присутнім новину про те, що пам’ятник «Борцям за волю України» внесено до Книги рекордів України та вручила представникам влади сертифікат, який підтверджує цю визначну подію.

14:39 04.12.2018

В зв’язку із погіршенням погодних умов проведено термінову нараду

В зв’язку із погіршенням погодних умов проведено термінову нараду

   Активний циклон зумовить складні погодні умови цими вихідними: очікується велика кількість снігопадів, хуртовини та снігові замети. Селищний голова Чорнобаю Алла Мірошниченко зібрала термінову нараду із відповідальними працівниками селищної ради та представниками місцевих підприємств і організацій, з якими заключено договори на залучення спецтехніки в зимовий період.

17:24 30.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь