Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Робота мобільних точок доступу до надання безоплатної правової допомоги

Увага! Робота мобільних точок доступу до надання безоплатної правової допомоги

   Для забезпечення захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств та оперативно реагувати на випадки силового захоплення земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства», при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств (адреса: м. Черкаси, бул. Шевченка, 185, номер гарячої лінії: (0472) 33-00-27).

18:24 29.05.2019

УВАГА, ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ОТРИМУВАЧІВ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ!

УВАГА, ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ОТРИМУВАЧІВ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ!

   Відповідно до ПОСТАНОВИ КМУ від 21.10.1995 р. № 848 "Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива" https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/848-95-%D0%BF зі змінами від 17.04.2019 р. № 373 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/373-2019-%D0%BF#n117  кожного жителя Чорнобая та Савківки, який отримує житлову субсидію, просимо ТЕРМІНОВО з'явитися до Чорнобаївської селищної ради чи в телефонному режимі повідомити відомості щодо своїх персональних даних та усіх зареєстрованих осіб (серію і номер паспорта чи ID-картки, дату видачі, ким виданий та ідентифікаційний код)! Крім того, в родинах, де є діти 14-річного віку і старше, необхідно також надати їх персональні дані. ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ АКТУАЛЬНИЙ НОМЕР МОБІЛЬНОГО ТЕЛЕФОНА ОТРИМУВАЧА ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ! У разі, коли вищезазначена інформація не буде надана до Чорнобаївської селищної ради до кінця червня 2019 року – нарахування субсидії таким родинам буде припинено.

15:48 28.05.2019

«Є-Малятко»: повний комплекс реєстраційних послуг для новонароджених

«Є-Малятко»: повний комплекс реєстраційних послуг для новонароджених

   Кабінет Міністрів України схвалив законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо створення сприятливих умов для отримання послуг, пов’язаних з народженням дитини», спрямований на створення сприятливих умов для отримання послуг, пов’язаних з народженням дитини. Це один з кроків, які здійснює Уряд для підтримки відповідального батьківства.

21:06 25.05.2019

Вітаємо з Днем вишиванки!

Вітаємо з Днем вишиванки!

Встає над світом щире сонце вранці І землю гріє променем ясним. А я іду по світу в вишиванці. Я — українець! І горджуся цим. В нас обереги вишивають здавна. Така традиція в народі прижилась. Вона прадавня, вічна й дуже славна. В культурі й до сьогодні збереглась. Ані вікам, ні моді не здолати... Вона в людському серці і в душі. У ній любові, мрій, надій багато І ти традиції забути не спіши. Колектив Чорнобаївської селищної ради вітає всіх чорнобаївців із чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури — з Днем вишиванки! Чудового настрою та різнобарвних вражень!

09:55 16.05.2019

Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану

Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану

   Для зручності громадян та уникнення черг у відділах ДРАЦС, Міністерство юстиції України запровадило пілотний проект «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану». Ввійти на веб-портал можна за посиланням: http://dracs.minjust.gov.ua/     Для цього необхідно зайти на сайт Міністерства юстиції України, натиснути банер «Електронні сервіси онлайн», обрати вкладку «Кабінет електронних сервісів» та зайти на веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».   Доступ до електронних послуг веб-порталу здійснюється за допомогою особистого кабінету користувача. Реєстрація користувачів на веб-порталі відбувається шляхом заповнення реєстраційної форми даними про прізвище, ім’я, по батькові користувача, його логін та адресу електронної пошти.

15:46 10.05.2019

НІКОЛИ ЗНОВУ: В ЧОРНОБАЇВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ РІЧНИЦЮ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ

НІКОЛИ ЗНОВУ: В ЧОРНОБАЇВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ РІЧНИЦЮ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ

   Живі квіти, історичні факти та згадки свідків жахливих подій, розповіді про ветеранів-героїв зі сльозами на очах та молитви – сотні чорнобаївчан долучилися до заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення і Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

11:26 10.05.2019

Шановні жителі Чорнобая та Савківки!

Шановні жителі Чорнобая та Савківки!

    8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нам дорогою ціною - наше спокійне сьогодення, ціною власного життя, виборювали мільйони наших співвітчизників.

15:49 08.05.2019

До Чорнобаївської селищної ради завітала переможниця конкурсу "Величне свято Великодня" Людмила Цимбал

До Чорнобаївської селищної ради завітала переможниця конкурсу "Величне свято Великодня" Людмила Цимбал

    В період великодніх свят Чорнобаївською селищною радою було оголошено конкурс, де кожна господиня могла красиво оформити та сфотографувати свої паски і надіслати фото для участі в ньому.

15:43 08.05.2019

З турботою про кожного: напередодні Дня Перемоги привітали ветеранів війни

З турботою про кожного: напередодні Дня Перемоги привітали ветеранів війни

   В Чорнобаївській громаді проживають люди, які є не лише свідками Другої світової, вони – герої, які брали участь у бойових діях тієї далекої та жорсткої війни 1939-1945-х років, які пройшли усі тяжкі випробування і, попри всі життєві негаразди, вибороли право на гідне життя. Хоча й багато часу сплинуло від тих страшних воєнних часів, рани їхні болять і до сьогодні. На початку травня ми вшановуємо наших найповажніших громадян – людей старшого покоління: воїнів усіх армій, що перемогли нацистів, трудівників тилу, дітей війни та мучеників нацистських концтаборів.

20:54 07.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь