Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Селищний голова Чорнобая Алла Мірошниченко взяла участь в роботі XV Українського муніципального форуму в місті Одеса

Селищний голова Чорнобая Алла Мірошниченко взяла участь в роботі XV Українського муніципального форуму в місті Одеса

    18-20 червня 2019 року Асоціація міст України проводить ХV Український муніципальний форум, присвячений обговоренню результатів та викликів реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення громад та інших нагальних питань місцевого самоврядування.      На ХV Український муніципальний форум винесено 167 проблемних питань та пропозиції з їх вирішення. Зокрема, акцентовано увагу на проблемах житлово-комунального господарства, місцевого економічного розвитку, освіти, соціального захисту, охорони здоров'я, земельних ресурсів та місцевих фінансів.

13:38 19.06.2019

З Днем медичного працівника!

З Днем медичного працівника!

  За хорошою традицією, у третю неділю червня відзначається День медичного працівника — одне з небагатьох свят, яке не втратило свого значення через політичні чи економічні мотиви. Його відзначають не лише лікарі і медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів. Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, сімейні лікарі, фармацевти, всі працівники системи охорони здоров’я! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника!    Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з'являється віра та надія на одужання - і це найголовніше. У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх.

08:58 16.06.2019

З Днем Святої Трійці!

З Днем Святої Трійці!

   Сьогодні, 16 червня, християни відзначають одне з найбільших свят –  День Святої Трійці.

00:47 16.06.2019

Вітаємо із ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ ДОНОРА КРОВІ!

Вітаємо із ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ ДОНОРА КРОВІ!

   Щороку, 14 червня вся міжнародна спільнота відзначає ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОНОРА КРОВІ.    Донорство – це вибір кожного, поклик душі, шлях до серця. Всесвітній день донора крові - особливий день, що відзначається на честь безоплатних донорів крові. Цілями цієї події є підвищення обізнаності про необхідність безпечної крові та її продуктів і, звичайно ж, вираз подяки донорам, які добровільно і безоплатно надають свою кров для порятунку людських життів.    Поділитися своїм життям заради порятунку життя іншої людини, що може бути благородніше? В більшості випадків, донор сам буває слабкий після забору крові, але те, що належить – без вагань віддає до останньої краплі!    Шановні донори!    Саме Ви рятуєте найцінніше – людське життя, адже переливання крові потребують тисячі людей. Щира подяка та уклін кожному донору за таку важливу та відповідальну життєву позицію!    Саме завдяки чуйності та небайдужості безоплатних донорів, врятовано життя багатьох людей, насамперед, наших воїнів, які дістали серйозних поранень, захищаючи Україну.    Дякуємо Вам, шановні донори! Нехай Ваш безцінний, безіменний подвиг буде винагороджений довгими роками життя, нескінченним щастям і благополуччям!  

09:30 14.06.2019

Що варто знати про булінг

Що варто знати про булінг

   Булінг – це відносно новий термін для пересічного громадянина, зміст якого кожен із нас не просто знає, а в більшості випадків і сам стикався з цим явищем у дитинстві. Під терміном "булінг" розуміють агресивну поведінку щодо окремої особи або групи, з метою приниження, домінування, фізичного чи психологічного самоствердження. Цькування може проявлятись у вигляді психологічного тиску (образи, приниження, погрози, ігнорування тощо) та фізичних знущань (удари, поштовхи, принизливий фізичний контакт, побиття та інше).

16:58 13.06.2019

Особливі діти потребують особливого піклування

Особливі діти потребують особливого піклування

    В перший день червня весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Ця важлива подія уособлює всьому суспільству нагадування про когось особливого – майбутніх нащадків, маленьких дітей. Адже важливо завжди знати та пам’ятати про те, що саме діти є уособленням всього світлого та святого. Цей день символізує про необхідність захищати права дітей, турбуватися про їх соціальні потреби, робити їх щасливими та намагатися зробити з них гідних громадян своєї країни.

17:04 31.05.2019

Проведено зустріч із працівниками правоохоронних органів та представниками громадськості

Проведено зустріч із працівниками правоохоронних органів та представниками громадськості

   Стан покриття дороги комунального значення по вулиці Центральній в смт Чорнобай є вкрай незадовільним, більша його частина потребує негайного ремонту. Це питання турбує представників селищної влади, місцевих жителів та громадських організацій Чорнобаївського району.

15:53 30.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь