Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Селищний голова провела зустріч із небайдужими жителями Чорнобаю

Селищний голова провела зустріч із небайдужими жителями Чорнобаю

   Питання реставрації чи повної заміни зупинки по вулиці Центральній (біля магазину «Жалоба») давно обговорювалося громадськістю та депутатами Чорнобаївської селищної ради. В минулому році нищівний буревій добряче понівечив її, проте довговічна споруда, побудована ще в 90-х роках, вистояла та продовжила слугувати жителям надійною схованкою в спекотні дні та негоду.

18:30 27.07.2018

Проведено зустріч із жителями багатоквартирних будинків щодо відключення централізованого теплопостачання

Проведено зустріч із жителями багатоквартирних будинків щодо відключення централізованого теплопостачання

   За останні роки в Чорнобаївській громаді склалася досить проблемна соціальна ситуація, пов’язана з неефективною системою надання послуг населенню з централізованого опалення комунального житлового фонду.

15:13 27.07.2018

Новини футболу

Новини футболу

   22 липня цього року свій заключний поєдинок першого кола ФК Чорнобай провела на виїзді в селі Мала Бурімка. Цього дня чорнобаївці просто «розгромили» свого опонента на полі та здобули переконливу, на цей момент, перемогу.    Матч розпочався доволі феєрично - вже на другій його хвилині, вдалою грою на добиванні, рахунок відкрив Сергій Яковенко. А вже через десять хвилин, головою з кутового, замкнув подачу Дмитро Тріандафіліді. Гості продовжили грати в тому ж темпі, ігноруючи даремні намагання господарів поля. Фінальна частина першого тайму завершувалася ще одним переможним дублем від кращого бомбардира в цьому сезоні Владислава Головні. Крім того, ще один гол додався завдяки вправній грі Олександра Нікітенка. Тож, фінальний рахунок першого тайму - 0:5 на користь ФК Чорнобай.  

17:26 23.07.2018

Для Чорнобаївського центру первинної медико-санітарної допомоги придбано новеньке авто

Для Чорнобаївського центру первинної медико-санітарної допомоги придбано новеньке авто

   На 27-мій та на 28-мій сесіях Чорнобаївської селищної ради, депутатами селищної ради, було виділено кошти на придбання автомобіля спеціального користування та на співфінансування для придбання мамографа на загальну суму 902 000 грн.

16:19 20.07.2018

Будьмо милосердними!

Будьмо милосердними!

   Скільки б не існувало людство і не переживало складних чи легких часів, добро і зло мали місце завжди.  Та чи оглядаємось ми, інколи, навколо себе і чи бачимо, що відбувається у сучасному світі?  А якщо й бачимо, то чи  осмислюємо і діємо, щоб змінити щось на краще? Іноді стає просто моторошно від того, настільки  люди стали заздрісні, несправедливі, байдужі та іноді дуже жорстокі.

11:43 19.07.2018

Роботи з благоустрою селища продовжуються

Роботи з благоустрою селища продовжуються

   З метою сталого функціонування зливової каналізації та недопущення підтоплення ділянок доріг та тротуарів по селищу Чорнобай, проведено гідродинамічне очищення мереж зливової каналізації.

16:50 16.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь