Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо попередження отруєння бджіл

Щодо попередження отруєння бджіл

З початком весняно – польових робіт сільгосптоваровиробники широко застосовують отрутохімікати для обробки посівів. Юридичні та фізичні особи які застосовують засоби захисту рослин зобов’язані дотримуватися діючих нормативно-правових актів, що передбачають охорону бджіл від отруєння.

12:20 13.03.2023

Посмертно нагороджені орденом “За Мужність” ІІІ ступеня наші Герої-захисники!

Посмертно нагороджені орденом “За Мужність” ІІІ ступеня наші Герої-захисники!

   Указом Президента України від 21 липня 2022 року № 523/2022 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено орденом “За Мужність” ІІІ ступеня посмертно  солдата ГРАСЬКА Олександра Григоровича. У 2015-2016 роках боронив Україну в зоні АТО та з самого початку російського вторгнення 24 лютого 2022 року знову став на захист Батьківщини. Стрілець-зенітник, солдат Олександр Грасько загинув 10 червня 2022 року поблизу міста Миколаївка Краматорського району Донецької області. Поховано Героя у селі Хрестителеве.

09:44 13.03.2023

Літературно – мистецький  захід: «І лине над землею Шевченкове слово»

Літературно – мистецький захід: «І лине над землею Шевченкове слово»

   Кожного року в березні  українці вшановують пам’ять видатного Кобзаря, патріота України, великого її сина – Тараса Шевченка. Адже саме сьогодні, 9 березня,  виповнюються двісті дев’яті роковини від того дня, коли українка-кріпачка дала світові генія. Тож, щоб віддати шану великому пророку нашого народу,  для учнів старших класів Чорнобаївської гімназії  у Чорнобаївській дитячій школі мистецтв відбувся літературно – мистецький  захід «І лине над землею Шевченкове слово». Ведуча заходу, методист КЗ «Публічна бібліотека Чорнобаївської селищної ради» Лариса Цилуйко провела екскурс сторінками життя нашого славетного поета.

17:05 09.03.2023

Про стан захворюваності  ковід, ГРВІ, паротит

Про стан захворюваності ковід, ГРВІ, паротит

    На минулому тижні (із 27 лютого по 05 березня)  лабораторно обстежено 30 хворих, що звернулися за медичною допомогою із симптомами інфекцій верхніх дихальних шляхів. Підтверджене захворювання на ковід у 5 осіб, зокрема – у 4 жителів смт. Чорнобай та одного із села  Вереміївка. Всі захворілі дорослі.  Один хворий госпіталізований через важкість перебігу. Захворювання зареєстровані в 3-х  трудових колективах. Летальних випадків не було.

16:30 06.03.2023

В Чорнобаї проведено відкритий чемпіонат Чорнобаївської територіальної громади з волейболу серед жіночих команд  2023 року

В Чорнобаї проведено відкритий чемпіонат Чорнобаївської територіальної громади з волейболу серед жіночих команд 2023 року

4 березня у Чорнобаївському спорткомплексі відбувся  відкритий чемпіонат Чорнобаївської територіальної громади з волейболу серед жіночих команд 2023 року. Турнір проведений за організаційної підтримки Чорнобаївського фізкультурно-оздоровчого клубу Чорнобаївської селищної ради,  відділу культури, молоді та спорту Чорнобаївської селищної ради.

15:40 04.03.2023

У Чорнобаївському спорткомплексі   відбувся  турнір з плавання серед  юнаків та дівчат на  призи   Олімпійського чемпіона Андрія Івановича Хіміча

У Чорнобаївському спорткомплексі відбувся турнір з плавання серед юнаків та дівчат на призи Олімпійського чемпіона Андрія Івановича Хіміча

   1 березня в Чорнобаївському   спорткомплексі   відбувся  турнір з плавання серед  юнаків та дівчат на  призи   Олімпійського чемпіона Андрія Івановича Хіміча. Людини, ім’я якої увійшло в усі спортивні енциклопедії світу. Андрій Іванович - наша гордість, символ міцності та фізичного гарту українців - Олімпійський чемпіон (Токіо, 1964) на каное-двійці на дистанції 1000 метрів, триразовий чемпіон Європи (1961, 1965), срібний призер першості світу, заслужений тренер України, переможець багатьох веслувальних регат – Андрій Іванович Хіміч.

15:52 01.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь