A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжуємо   допомагати вирішувати питання обігріву  земляків-захисників в польових умовах

Продовжуємо допомагати вирішувати питання обігріву земляків-захисників в польових умовах

   Сьогодні, 7 жовтня, мали можливість передати від Чорнобаївської громади  вже третю фронтову пічку «буржуйку» до підрозділу Збройних Сил України на Харківський напрямок, де виконують свій військовий обов’язок  наші земляки: Чупрун Анатолій Федорович, Воробйов Олександр Трохимович, Сметенко Станіслав Сергійович, Миколаєнко Вячеслав Леонідович.  Нашим захисникам передали воду, солодощі, маскувальну сітку, чай, каву, продукти швидкого приготування,  яблука, плетені коврики.

12:10 07.10.2022

Відбулося засідання двадцять восьмої (позачергової) сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання

Відбулося засідання двадцять восьмої (позачергової) сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання

    6 жовтня  2022 року під головуванням голови селищної ради  Сергія Любивого  відбулося засідання двадцять восьмої (позачергової) сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання.

11:48 06.10.2022

Іван Піддубний: весь світ упав до ніг твоїх

Іван Піддубний: весь світ упав до ніг твоїх

   5 жовтня в  Черкаській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка відбулась презентація книги Ірини Прилуцької «Іван Піддубний: весь світ упав до ніг твоїх». Книга видана приватним видавництвом  «ІнтролігаТОР», директор Прилуцький О.І., за ініціативи і фінансової участі голови федерації з греко-римської боротьби Черкаської області, Почесного голови асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петра Душейка та співфінансування з обласного бюджету.  Видання книги відбулось в рік святкування 150 річниці від дня народження легендарного українського богатиря.

09:35 06.10.2022

Для тих, хто будує міста, — інформує Гід з держпослуг

Для тих, хто будує міста, — інформує Гід з держпослуг

Попри те, що ворог безжально руйнує наші міста і села, український народ все неодмінно відновить та відбудує. І все стане лише кращим, сучаснішим та комфортнішим! Для тих, хто будує хмарочоси, мости, та інші архітектурні шедеври, ділимось добіркою держпослуг у сфері архітектури на Гіді. https://thedigital.gov.ua/news/dlya-tikh-khto-budue-mista-informue-gid-z-derzhposlug 

15:11 05.10.2022

Сила в єдності: воїни ЗСУ захищають, а ми підтримуємо і працюємо задля перемоги!

Сила в єдності: воїни ЗСУ захищають, а ми підтримуємо і працюємо задля перемоги!

     Чорнобаївська селищна рада постійно працює  над реалізацією різних можливостей, підтримати наших земляків-захисників на передових позиціях, щоб  їх  військове життя в постійних бойових діях, зробити  хоча б трохи легшим.

12:18 04.10.2022

У Франківському старостинському окрузі  привітали ветеранів

У Франківському старостинському окрузі привітали ветеранів

    Щоб засвідчити свою шану і повагу представникам старшого покоління, подякувати за нелегку працю, мудрість, життєвий досвід та активну життєву позицію, у Франківському старостинському окрузі за участю працівників культури, вчителів, учнів та за підтримки СТОВ «Надія» відбувся захід з нагоди Дня ветерана та Дня людей похилого віку.  

15:34 03.10.2022

СУЗІР’Я   ЧОРНОБАЇВЩИНИ

СУЗІР’Я ЧОРНОБАЇВЩИНИ

   Більше 80 переможців та призерів   предметних олімпіад, конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, мистецьких та пісенних конкурсів, спортивних турнірів має цього року Чорнобаївщина.  3 жовтня всі вони та їх наставники зібралися на свято «Сузір’я майбутнього» у приміщенні  селищної ради, аби отримати заслужені нагороди.

14:49 03.10.2022

До Всеукраїнського дня бібліотек на Чорнобаївщині  пройшли заходи та вшанували бібліотекарів

До Всеукраїнського дня бібліотек на Чорнобаївщині пройшли заходи та вшанували бібліотекарів

   Напередодні в Публічній бібліотеці відбувся День відкритих  дверей «Бібліотека для тебе». На бібліотечні посиденьки «Об’єднуємо друзів» запрошені внутрішньо переміщені особи, майстри художнього слова та члени клубу «Журавка», презентувалась  творчість Клари Бобрової з Краматорська та її учениці Кіри Пащенко в техніці  «пресована флористика».

10:46 03.10.2022

Шановні  освітяни!

Шановні освітяни!

    Сердечно вітаю вас із професійним святом!   Святом,  яке об’єднує всіх, хто допомагає  дітям відкривати скарбницю знань, науки, мудрості. 

06:00 02.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь