A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанували пам'ять  загиблих та  поклали квіти з нагоди    79 - річниці звільнення Чорнобаївщини від  нацистів

Вшанували пам'ять загиблих та поклали квіти з нагоди 79 - річниці звільнення Чорнобаївщини від нацистів

 Сьогодні, 23 вересня, з нагоди 79 - річниці звільнення Чорнобаївщини від гітлерівських нацистів,    селищний голова Сергій ЛЮБИВИЙ, Почесний голова Асоціації «Незалежне об'єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро ДУШЕЙКО,  військовослужбовці першого відділу    Золотоніського районного ТЦК та СП, керівники і працівники структурних підрозділів селищної ради, старости старостинських округів, громадськість  зібралися біля Пагорба Слави в смт Чорнобай, щоб    вшанувати пам’ять   всіх полеглих, вклонитись   усім українцям, які зробили свій внесок у  визволення рідного краю та перемогу в Другій світовій війні.

12:41 23.09.2022

Вітаємо з Днем села жителів  Великих Канівців!

Вітаємо з Днем села жителів Великих Канівців!

     З різних джерел  перші згадки про село Великі Канівці вже зустрічаються з 1650 по 1729 роки. Дослідники у своїх роботах вважали, що засновані вони переселенцями з Канева та навколишніх сіл, звідси й походить назва.   Село завжди славилося своєю неповторною культурою, трудовою спадщиною, співочими, працьовитими та гостинними людьми. І сьогодні ви – жителі Великоканівецького старостату демонструєте єдність і патріотизм – прийнявши у свою сільську родину внутрішньо переміщених осіб, ви  продовжуєте разом дбати про рідне село, волонтерити, підтримувати тих, хто сьогодні захищає Україну від російської агресії.

06:00 23.09.2022

Шановна громадо!

Шановна громадо!

    В ці дні ми відзначаємо 79 - річницю звільнення Чорнобаївщини від нацистів та День партизанської слави, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось українському народу, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні.

06:00 23.09.2022

Відзначили творчу ініціативну молодь Франківського старостату

Відзначили творчу ініціативну молодь Франківського старостату

   Краса і ошатність кожного населеного пункту - це спільна справа селищної ради та жителів громади. Щоб милував око та дарував позитивний настрій в’їзд в село Бакаєве, жителі Франківського старостату проявили ініціативу і творчий підхід в оновленні стели та звернулися за допомогою до селищної ради. 

15:13 21.09.2022

Розмір допомоги від ФССУ за один день лікарняного зріс до 428 гривень

Розмір допомоги від ФССУ за один день лікарняного зріс до 428 гривень

    Попри воєнний стан допомога від Фонду соціального страхування України на час лікування продовжує зростати. За підсумками восьми місяців 2022 року за кожен день перебування на лікарняному ФССУ у середньому виплачує допомогу у розмірі 428,37 гривні – це на 15,9% більше, ніж за той же період минулого року.

11:58 21.09.2022

Шановні жителі  села Красенівка! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня села!

Шановні жителі села Красенівка! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня села!

     День  села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто зараз проживає в селі і працює на благо рідного краю,чи перебуває десь за межами громади та душею і серцем тут. А також тих, хто приїхав колись, щоб залишитися у мальовничому селі з неповторним українським колоритом і традиціями на все життя. День села - це свято, яке єднає всі покоління, нерозривно пов’язуючи минуле, сьогодення та майбутнє. Славна історія села Красенівки є часткою історії нашої громади,  району, області та  України. Саме тут народився Іван Максимович Піддубний. Іван Непереможний, Іван Великий, Іван Залізний – як тільки не називали уславленого борця із Красенівки. Його ім’я гриміло на спортивних аренах світу, йому аплодували глядачі Франції, Німеччини, Англії, Італії. Іван Піддубний шість разів був чемпіоном світу з боротьби і 25 років поспіль залишався непереможним борцем у світі. Його називали «Чемпіоном чемпіонів» – титулом, якого до нього ніхто не мав.

08:38 21.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь