A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Військовослужбовці продовжують отримувати грошове забезпечення на період лікарняного

Під опікою Фонду соціального страхування України перебуває близько 11 мільйонів українців – це наймані працівники, підприємці, фермери і самозайняті особи. Усі вони в разі настання страхового випадку отримують від Фонду виплати, допомоги, медичні і соціальні послуги.

15:29 07.09.2022

Як дізнатись номер е-лікарняного?

Номер електронного лікарняного – це унікальний номер, який має складну структуру та ніколи не повторюється. Він відрізняється від номеру медичного висновку, на підставі якого автоматично створюється е-лікарняний.

15:28 07.09.2022

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ

Сьогодні, 5 вересня, відбулося засідання комісії Чорнобаївської селищної ради з питань захисту прав дитини, на якому члени комісії розглянули питання щодо:

11:15 05.09.2022

Зустрічали на колінах загиблого Героя у російсько-українській війні

   Зі сльозами на очах, скорботою та біллю від непоправної втрати, з квітами, з державними прапорами в руках, Чорнобаївщина прощалася із загиблим   головним  сержантом механізованого взводу механізованої роти  механізованого  батальйону старшим сержантом КОЖАН ВІКТОРОМ МИКОЛАЙОВИЧЕМ, який захищав рідну землю, свій народ, у війні з російським окупантом.

12:34 03.09.2022

Дорогі діти! Шановні вчителі, батьки!

      Вітаю вас з Днем знань та початком нового навчального року! Це свято не минає жодної родини. Адже людина без знань, як безкрилий птах: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті.

06:00 01.09.2022

На Чорнобаївщині попрощалися з героєм-оборонцем.

   Сьогодні Чорнобаївщина знову в жалобі. 31 серпня,   в селищі   Чорнобай відбулася  церемонія прощання із загиблим   старшим стрільцем взводу охорони роти охорони першого відділу Золотоніського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, старшим солдатом КУЗЬМЕНКОМ ВІКТОРОМ ЛЕОНІДОВИЧЕМ, який захищав Батьківщину та всіх українців від підступного та безжального ворога – росії.  

15:17 31.08.2022

Вшанували пам'ять військовослужбовців, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

   29 серпня вшанували пам'ять  військовослужбовців, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет  і територіальну цілісність  України та поклали квіти до могил мужніх земляків.

16:44 29.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь