A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Телекомунікаційні послуги на Гіді

Телекомунікаційні послуги на Гіді

Від 24 лютого фраза «Як ти?» набула особливий сенс. Вона скрізь: у щоденних повідомленнях у месенджерах, у 5-хвилинних дзвінках, щоб почути рідний голос та заспокоїтися, у дописах усіх небайдужих... Прикладів наводити можна ще багато, однак вони будуть про одне: про те, як слова стали мовою любові для всіх українців.   https://thedigital.gov.ua/news/zalishatisya-na-zvyazku-dobirka-aktualnikh-derzhposlug-na-gidi

14:34 25.07.2022

ПРО ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ

ПРО ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ

   Кожна дитина хоче жити в сім’ї, відчувати любов, підтримку, тепло батьківських обіймів. Проте, далеко не всі діти будуть пам’ятати щасливі моменти свого дитинства, не відчують, що таке материнська ласка. Зростаючи в сім’ях, де батьки не виконують своїх батьківських обов’язків, зловживають алкоголем або потрапили в складні життєві обставини. з яких невзмозі самостійно вибратися, діти не відчувають себе в безпеці, зростають скутими, пригніченими, агресивними, мають постійне відчуття страху.

09:49 22.07.2022

Як захистити інтелектуальну власність? Необхідні держпослуги на Гіді

Як захистити інтелектуальну власність? Необхідні держпослуги на Гіді

Готові зараз написати книгу, створити відеогру, комп'ютерну програму або отримати патент на винахід? Пропонуємо добірку необхідних держпослуг на Гіді, які знадобляться кожному творцю та креаторці захистити інтелектуальний витвір.

08:19 20.07.2022

ЗАХИСТ  ПРАВ  ДІТЕЙ

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ

   Сьогодні, 19  липня, відбулося засідання комісії Чорнобаївської селищної ради з питань захисту прав дитини, на якому члени комісії розглянули питання щодо:

11:06 19.07.2022

Відбулось засідання комісії  селищної ради про надання одноразової грошової допомоги громадянам за рахунок коштів селищного бюджету

Відбулось засідання комісії  селищної ради про надання одноразової грошової допомоги громадянам за рахунок коштів селищного бюджету

   15 липня   під головуванням заступника селищного голови Вікторії Кикоть відбулось засідання комісії  селищної ради про надання одноразової грошової допомоги громадянам за рахунок коштів селищного бюджету. На комісії розглядалися заяви жителів Чорнобаївської громади  на отримання одноразової грошової допомоги на лікування, на поховання, на лікування та реабілітацію осіб, які були пораненні в зоні бойових дій.

12:44 15.07.2022

Добірка держпослуг на Гіді для тих, хто хоче створити сім’ю під час війни

Добірка держпослуг на Гіді для тих, хто хоче створити сім’ю під час війни

Повномасштабна війна тільки збільшила цінність кохання та страх його втратити. Для всіх, хто зараз гостро проживає відчуття моменту «тут і зараз» та бажання це узаконити, — держпідбірка нижче. https://thedigital.gov.ua/news/dobirka-derzhposlug-na-gidi-dlya-tikh-khto-khoche-stvoriti-simyu-pid-chas-viyni

16:40 12.07.2022

Гордість громади

Гордість громади

   Найбільш  значущим заходом, спрямованим на формування в інтелектуально обдарованої учнівської молоді елементів наукового світогляду є Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт членів Малої академії наук. Саме Мала академія наук учнівської молоді покликана формувати в учнів уміння та навички культури наукового дослідження.

14:21 12.07.2022

Зустріч із колегою-захисником.

Зустріч із колегою-захисником.

         Сьогодні 12 липня в Чорнобаївській селищній раді пройшла тепла зустріч з військовослужбовцем, нашим колегою – захисником Сергієм Яковенком, який захищав українську землю і всіх нас від російських військових загарбників  в точках зіткнень з ворогом в Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях.  Наразі він   перебуває  у короткотерміновій  відпустці і незабаром повернеться до своєї частини для продовження виконання військового обов’язку.    Сергій подякував за допомогу від громади, яку вже отримував з військовослужбовцями перебуваючи на передовій та спільно обговорили подальшу взаємодію у вирішені нагальних питань і потреб, які може на себе взяти громада.

11:37 12.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь