A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про надання фінансової підтримки розвитку фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції

Про надання фінансової підтримки розвитку фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції

Постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 року № 918 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції.

08:57 24.08.2022

Шановні  жителі громади!

Шановні жителі громади!

    В ці дні ми відзначаємо День державного прапора та День незалежності України. Наш жовто-блакитний стяг знають у всьому світі. А нашу державу поважають і підтримують  сьогодні народи і країни Європи і світу. Наш прапор підіймають у найважливіші миті нашої країни, сьогодні з ним ідуть у бій і здобувають перемоги – як на полі бою, так і на спортивних та інших змаганнях. Бути українцем  престижно і почесно. І розуміння цього є у кожного, починаючи з дітей у дитячому садку і закінчуючи вченими і спортсменами, які попри все, залишаються вірними своїй державі.

06:00 23.08.2022

Відбулось засідання комісії  селищної ради про надання одноразової грошової допомоги громадянам за рахунок коштів селищного бюджету

Відбулось засідання комісії селищної ради про надання одноразової грошової допомоги громадянам за рахунок коштів селищного бюджету

   19 серпня   під головуванням заступника селищного голови Вікторії Кикоть відбулось засідання комісії  селищної ради про надання одноразової грошової допомоги громадянам за рахунок коштів селищного бюджету. На комісії розглядалися заяви жителів Чорнобаївської громади  на отримання одноразової грошової допомоги на лікування, на поховання, на лікування та реабілітацію осіб, які були пораненні в зоні бойових дій.

09:35 19.08.2022

На Чорнобаївщині  попрощалися з героєм-розвідником.

На Чорнобаївщині попрощалися з героєм-розвідником.

    Сьогодні,    18 серпня,   в селі  Привітне  відбулася  церемонія прощання із загиблим   розвідником розвідувального відділення розвідувального взводу механізованого батальйону, солдатом  Лопатою Василем Петровичем. 

11:19 18.08.2022

Для власної справи — держпослуги на Гіді

Для власної справи — держпослуги на Гіді

Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий. Ось чому бізнесу потрібно працювати там, де це можливо. А ідейним українцям — сприймати це як зелене світло до втілення мрій і планів про власну справу чи належно оформлену роботу. https://thedigital.gov.ua/news/dlya-vlasnoi-spravi-derzhposlugi-na-gidi

14:41 17.08.2022

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Не пошуком прихистку єдиним. Українці, які переїхали, рятуючись війни, також намагаються знайти роботу на новому місці. Саме тому ми зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»

15:03 09.08.2022

Вшанували пам'ять чемпіона-чемпіонів Івана Максимовича Піддубного

Вшанували пам'ять чемпіона-чемпіонів Івана Максимовича Піддубного

   8 серпня 1949 року перестало битися серце всесильного, нескореного, неперевершеного та легендарного  українського богатиря Івана Максимовича Піддубного.  Пройшло 73 роки з дня смерті  чемпіона чемпіонів, але  пам’ять про   непереможного борця живе на рідній землі.

14:39 08.08.2022

Пенсійні послуги — на Гіді

Пенсійні послуги — на Гіді

Не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати пенсійні виплати. Зробити це можна, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг.

14:08 02.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь