A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Спільно рухаємось до перемоги

  Разом з волонтерами та  небайдужими жителями  громади   постійно формується  та надсилається гуманітарна допомога в ті населені пункти, де зараз її гостро потребують як військові, так і цивільні.  Дякуємо всім хто долучається! 

14:54 27.05.2022

Проведено засідання комісії Чорнобаївської селищної ради з питань захисту прав дитини

   Сьогодні, 27 травня, відбулося засідання комісії Чорнобаївської селищної ради з питань захисту прав дитини, на якому члени комісії розглянули питання щодо надання висновку служби у справах дітей про визначення місця проживання малолітньої дитини з батьком.

11:43 27.05.2022

Державна підтримка для безробітних під час війни на Гіді

Держава підтримує безробітних та роботодавців, що готові взяти на роботу переселенців. Втратили роботу під час війни та хочете отримати допомогу від держави або плануєте найняти вимушених переселенців? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Держпослуги, про які ви маєте знати:

10:04 25.05.2022

Шановні жителі Чорнобаївської громади!

   21 травня Україна відзначає День Європи.  Це свято у черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається  з усвідомлення єдності та у вчинках кожного з нас.

07:24 21.05.2022

Фонд виплатив 651 млн грн щомісячних страхових виплат за квітень

   Фонд соціального страхування України продовжує здійснювати страхові виплати за квітень – станом на сьогодні щомісячні виплати отримали майже 100 тисяч потерпілих на виробництві та членів їх родин. Загалом перераховано на банківські картки або доставлено листоношами вже 651 мільйон гривень квітневих страхових виплат.

15:18 17.05.2022

Тетяна Михайленко: Фонд не припиняв виплати ні на день з початку війни

   Від початку війни фахівці Фонду соціального страхування України не призупиняли роботу ні на день, часто виконуючи свої обов’язки попри активні бойові дії, тимчасову окупацію та навіть зруйновані будівлі. Про це Тетяна Михайленко, директор виконавчої дирекції ФССУ, розповіла під час робочої зустрічі із заступником голови правління Фонду Наталією Землянською. Участь у зустрічі також взяв заступник директора Максим Рожанковський.

15:16 17.05.2022

Втрата, що обпікає болем серце і душу…

     У Чорнобаївській громаді вже друга втрата. З глибоким сумом  сьогодні отримали звістку про загибель старшого солдата, стрільця-снайпера Кравцова Олега Івановича, нашого  земляка – захисника української землі.

13:51 17.05.2022

Проживання дітей в сім’ях, які знаходяться в складних життєвих обставинах - на постійному контролі.

   16 травня 2022 року працівниками служби в справах дітей Чорнобаївської селищної ради,  КУ «Центр надання соціальних послуг Чорнобаївської селищної ради» відділення соціальної роботи та начальником сектору провенції відділу поліцейської діяльності №2 Золотоніського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області капітаном поліції Людмилою Шведенко був здійснений виїзд в с. Савківка в сім’ю, що перебуває на обліку, як сім’я, яка знаходиться в складних життєвих обставинах. В цій родині проживає четверо малолітніх дітей.

16:40 16.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь