A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Потерпілі на виробництві отримали від ФССУ майже 1 млрд грн підвищених страхових виплат

Потерпілі на виробництві отримали від ФССУ майже 1 млрд грн підвищених страхових виплат

   Упродовж квітня Фонд соціального страхування України виплатив для потерпілих на виробництві та членів їх родин майже 1 мільярд гривень щомісячних страхових виплат – виплати було профінансовано у підвищеному розмірі для понад 190 тисяч осіб.

10:35 13.05.2022

Шановні медичні сестри і медичні брати!

Шановні медичні сестри і медичні брати!

   Щиро вітаю Вас із професійним святом, з Міжнародним днем медичної сестри! Ви є надійною опорою для наших лікарів. Ваша праця – невід’ємна запорука здоров’я кожного пацієнта.   Висловлюю Вам вдячність за вашу таку важливу  і гідну працю. Зичу Вам  міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів, щастя і благополуччя.   Перемоги України над російським агресором та миру  в нашій незалежній державі!

14:16 12.05.2022

До уваги жителів Чорнобаївської громади!

До уваги жителів Чорнобаївської громади!

   Повідомляємо, що в КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради» працюють внутрішньо переміщені з  м. Миколаїв лікарі:  лікар-хірург І категорії Лила Віталій Олександрович та лікар-акушер-гінеколог (ультразвукова діагностика гінекологічних захворювань) Баранчук Ольга Володимирівна.

15:32 10.05.2022

Вшанували ветеранів.

Вшанували ветеранів.

   Сьогодні, 9 травня,   в рамках відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  Чорнобаївський  селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ,   голова Золотоніської районної військової адміністрації Ірина ТЕРНОВА, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Чорнобаївської селищної ради Юлія ХОМЕНКО  відвідали ветеранів, що проживають в Чорнобаївській громаді.

14:14 09.05.2022

У Чорнобаївській громаді   вшанували пам’ять жертв Другої світової війни.

У Чорнобаївській громаді вшанували пам’ять жертв Другої світової війни.

   8 травня селищний голова Сергій ЛЮБИВИЙ, Почесний голова Асоціації «Незалежне об'єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро ДУШЕЙКО, начальник першого відділу    Золотоніського районного ТЦК та СП     капітан       Володимир  МИРОНЕНКО, керівництво Чорнобаївської селищної ради,  керівники стуктурних підрозділів селищної ради, громадскість  зібралися біля Пагорба Слави, щоб  в День пам’яті та примирення вшанувати пам’ять жертв Другої світової війни.

11:45 08.05.2022

Шановні жителі  громади! 

Шановні жителі  громади! 

    Наближається відзначення спільно з країнами Європи  Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Друга світова війна розпочалася нападом Німеччини на Польщу 1 вересня 1939 року. У цій війні, що тривала шість років, брала участь 61 країна з населенням близько 1,7 млрд осіб.   Воєнні дії велися на території 40 держав.

12:00 07.05.2022

Проведено онлайн захід «Матуся наша – ангел на землі»

Проведено онлайн захід «Матуся наша – ангел на землі»

    Напередодні Дня матері, що відзначається 8 травня,  працівниками Публічної бібліотеки проведено онлайн захід «Матуся наша – ангел на землі» з учнями Чорнобаївської ЗОШ №2. Цікавою була розповідь про традиції святкування цього свята у різних країнах та відеоролик з історії його започаткування. Душевними звучали відеозвертання синів-солдатів, наших захисників, до їхніх мам. Також було влаштовано виставку-вшанування  «Я – жінка. Я – мама».

17:23 06.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь