A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

З початку війни Фонд виплатив лікарняні для пів мільйона українців

З початку війни Фонд виплатив лікарняні для пів мільйона українців

Майже два мільярди гривень лікарняних було виплачено Фондом соціального страхування України з початку війни. Допомоги по тимчасовій втраті працездатності за 55 днів війни отримали 498,8 тисячі українців з усіх куточків України, зокрема зон активних бойових дій.

11:08 29.04.2022

Запишись в добровольці з цивільного захисту - допоможи країні!

Запишись в добровольці з цивільного захисту - допоможи країні!

Громадяни, які бажають брати участь в ліквідації насідків надзвичайних ситуацій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України: розбір завалів, рятуванні людей, наданні допомоги потерпілим, розвантаженні гуманітарних вантажів та інших заходів можуть долучитися до добровідьних формувань цивільного захисту.

10:08 29.04.2022

Схиляємо голови перед Воїном

Схиляємо голови перед Воїном

   Сьогодні, 29 квітня, громада Чорнобаївщини, схиливши голови та стоячи на колінах,     вшанувала загиблого воїна - волонтера  Павла Собка, котрий віддав життя за Україну в битві під містом Попасною на Луганщині.   

09:33 29.04.2022

ЩИРА ПОДЯКА ЗА БЛАГОУСТРІЙ

ЩИРА ПОДЯКА ЗА БЛАГОУСТРІЙ

   Вже більше місяця в громаді проводяться заходи по забезпеченню утримання в належному стані територій    відповідно до правил благоустрою населених пунктів,  зокрема, санітарне очищення територій, їх озеленення, збереження та відновлення об'єктів благоустрою.

13:33 28.04.2022

Зміни в законодавстві щодо виплати  допомог внутрішньо переміщеним особам

Зміни в законодавстві щодо виплати допомог внутрішньо переміщеним особам

Допомогу всім внутрішньо переміщеним особам виплатять   за березень та квітень 2022 року. Тобто, лише за два місяці всі переселенці зможуть отримати допомогу в розмірі 2000 грн, на дітей — 3000 грн, а особи з інвалідністю — у розмірі 3000 грн.

13:54 27.04.2022

Вшанували  пам’ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Вшанували  пам’ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС

    Події на Чорнобильській АЕС ніколи не зітруться з пам’яті ні сучасних, ні наступних поколінь. Ця катастрофа є болем для всієї України і не повинна повторитися. 26 квітня 2022 року   День Чорнобильської трагедії, Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.     

10:26 26.04.2022

26 квітня -  День Чорнобильської трагедії, Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.

26 квітня -  День Чорнобильської трагедії, Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.

      Сьогодні розуміючи всю жахливість впливу радіації на людський організм, нашій країні спільно з країнами Європи і світу треба зробити все можливе, щоб військова агресія російської федерації не спричинила глобальну катастрофу на атомних об’єктах України. Ми вже пережили аварію на Чорнобильській атомній електростанції, яка стала наймасштабнішою техногенною катастрофою в історії людства. ЇЇ наслідки    були б ще жахливішими, якби не мужність і жертовність багатьох громадян, які вже у перші години страшного лиха прибули на Чорнобильську АЕС і вступили у бій з невидимим ворогом – радіацією.

08:04 26.04.2022

Продовжуємо підготовку до поминальних днів.

Продовжуємо підготовку до поминальних днів.

   Працівниками господарської групи відділу житлово-комунального господарства селищної ради  продовжуються роботи   із благоустрою та підготовки  кладовищ до прийдешніх поминальних днів. Роботи  проводяться відповідно плану заходів та  вже на завершальному етапі. Щоб    кладовища  відповідали санітарно-гігієнічним вимогам   облаштування та утримання їх в населених пунктах: встановлено туалети, на Центральне, Дараганівське, Майорське  кладовища завезено землю.

16:38 25.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь