A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Затримка у фінансуванні лікарняних буде скорочена

Затримка у фінансуванні лікарняних буде скорочена

    Від початку війни, у березні-вересні, Фонд соціального страхування України недоотримав понад 5 мільярдів гривень частки ЄСВ відносно планових показників. Водночас, виплати лікарняних, декретних і страхових виплат не призупинялись Фондом ні на день та продовжують фінансуватись у повному обсязі. Однак перевищення потреби у видатках на страхові виплати і допомоги над фактичними доходами, на жаль, призвело до затримки фінансування матеріального забезпечення на близько 57 робочих днів.

17:52 19.10.2022

Передбачено виділення 352,8 млн грн допомоги для погашення 12 % заборгованості по лікарняним

Передбачено виділення 352,8 млн грн допомоги для погашення 12 % заборгованості по лікарняним

    У зв’язку із спадом економічної активності та зупинкою підприємств внаслідок воєнної агресії російської федерації, Фондом соціального страхування України недоотримано понад 5 мільярдів гривень надходжень від єдиного внеску, що стало причиною виникнення заборгованості з виплати лікарняних та декретних допомог застрахованим громадянам, яка станом на 01.10.2022 склала 2,9 мільярда гривень.

17:49 19.10.2022

Для фармацевтів і провізорів — інформація на Гіді з держпослуг

Для фармацевтів і провізорів — інформація на Гіді з держпослуг

18 жовтня у світі відзначають День фармацевта. Працівники аптек мужньо продовжують свою щоденну працю і під час карантину, і у воєнний стан.  Для тих, хто виготовляє, доставляє та продає ліки, ділимось добіркою держпослуг у відповідній сфері на Гіді.

08:29 19.10.2022

До відома платників податків!

До відома платників податків!

Комісія Чорнобаївської селищної ради з питань легалізації виплати заробітної плати, своєчасності сплати податків, інших обов’язкових платежів та зайнятості населення доводить до відома платників податків, що 6 вересня 2022 року набрав чинності наказ  Міністерства  фінансів України від 29.07.2022 №225 « Про затвердження  Порядку підтвердження можливості чи неможливості виконання платником податків обов’язків  визначених у підпункті 69.1 пункту 69 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення Податкового кодексу України».

09:10 18.10.2022

Вшанували пам'ять  загиблих захисників та  поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю України»

Вшанували пам'ять загиблих захисників та поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю України»

    14 жовтня – особлива дата для кожного українця. У день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі. День захисника України – свято, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів батьківщини на всіх етапах її історії.  Щодня ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові в боротьбі з російським агресором. Героїчні подвиги наших захисників назавжди залишаться в народній пам'яті, а самовідданість та віра в перемогу надихають нас, додають сил та наснаги йти вперед до перемоги!

10:20 14.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь