A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання адміністративної комісії

Відбулося засідання адміністративної комісії

14 листопада  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чорнобаївської селищної ради під головуванням першого заступника селищного голови Олега Мурав’ї.

10:18 14.11.2022

Для тих, хто дарує світло, — інформація на Гіді з держпослуг

Для тих, хто дарує світло, — інформація на Гіді з держпослуг

Незважаючи на постійні обстріли критичної інфраструктури, працівники енергетичного сектору мужньо відновлюють та продовжують надавати послуги населенню. Вони працюють 24/7 для того, щоб у кожній оселі було світло.  Для тих, хто виробляє, постачає та відновлює електропостачання, ділимось добіркою держпослуг у сфері енергетики на Гіді.

11:35 11.11.2022

Поліомієліт. Пам’ятка для населення

Поліомієліт. Пам’ятка для населення

Поліомієліт – гостре інфекційне захворювання вірусного походження, яке виникає в результаті інфікування одним з трьох типів вірусів поліомієліту та уражає центральну нервову систему, викликаючи паралічі та закінчується у важких випадках смертю.

10:23 09.11.2022

Для тих, хто потребує допомоги, — інформація про соціальні послуги на Гіді

Для тих, хто потребує допомоги, — інформація про соціальні послуги на Гіді

Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі». Ділимось необхідною інформацією про базові соціальні послуги  на Гіді.

11:11 07.11.2022

Підтримуємо разом.

Підтримуємо разом.

Працівники виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради, старости старостинських округів та діловоди щомісячно з заробітної плати збирають кошти, щоб  придбати необхідні та важливі речі для наших захисників  та надати допомогу на лікування пораненим землякам. Так у жовтні було передано на лікування кошти  в сумі 5 тисяч гривень  захиснику Олександру Юрченку, який отримав тяжкі уламкові поранення під час бойових дій з російськими окупантами на Донецькому напрямку, спочатку отримав медичну допомогу в лікувальному закладі м. Дніпро, а потім був транспортований для лікування до м. Київ. Дружина Олександра з початком військових дій вимушена була залишити місце їх з Олександром постійного місця проживання та наразі проживає в Великобурімському старостинському окрузі і працює лікарем анестезіологом  в КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради».

12:12 04.11.2022

Не словом, а ділом!

Не словом, а ділом!

«Не словом, а ділом» - це основне гасло ПП «Імперіал плюс», яке працює вже понад 20 років в смт Чорнобай. Підприємством  на даний час оновлено технологічні лінії та нарощуються потужності виробництва,  встановлено нові системи знезалізнення та  очистки води і стоків   та випускається високої якості продукція.

16:44 31.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь