A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні земляки!

    В останню суботу листопада вся Україна у жалобі схиляє голову перед жертвами Голодомору 1932-1933 років. Голодомор став національною трагедією і окремою сторінкою в історії українського народу, про яку ми згадуємо з сумом та гіркотою. Україна втратила мільйони своїх   синів та дочок – хліборобів, учених, творчу інтелігенцію.

07:35 26.11.2022

Процедура отримання лікарняних для працівників за-кордоном

Попри вимушену евакуацію за кордон, українські працівники не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для застрахованих осіб, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги.

12:17 25.11.2022

Для Захисників та Захисниць — державні послуги на Гіді

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне із знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках.  Цього дня українці вшановують пам’ять тих, хто під час Помаранчевої революції та Революції Гідності стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. 

10:56 22.11.2022

Шановна громадо!

Сьогодні, 21 листопада, ми відзначаємо День Гідності та Свободи і вшановуємо  громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Цей день є символом двох революцій – Помаранчевої та Революції Гідності, це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави та себе.   

10:08 21.11.2022

Проведено засідання комісії з перейменування вулиць в населених пунктах громади.

16 листопада заступник Чорнобаївського селищного голови Вікторія КИКОТЬ провела   засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць,  об’єктів, встановлення пам’ятних знаків Чорнобаївської селищної ради.

11:49 16.11.2022

Відбулося засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради

16 листопада  2022 року Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий провів засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради. В засіданні прийняли  участь  старости старостинських округів,   керівники структурних підрозділів селищної ради.

11:47 16.11.2022

Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом: що треба знати про діабет?

Діабет – це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну (гормону, який регулює рівень цукру (глюкози) у крові) або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, майже 422 мільйони людей у ​​всьому світі хворіють на цукровий діабет, а 1,5 мільйона смертей щороку безпосередньо пов’язані з цим захворюванням. 

10:43 15.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь