Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі громади!  Шановні волонтери!

Шановні жителі громади! Шановні волонтери!

    Щиро  дякую кожному жителю громади, хто долучився разово чи постійно долучається до нашої спільної справи допомоги і підтримки військових підрозділів Збройних Сил України, внутрішньо переміщених осіб та жителів деокупованих територій.

06:00 05.12.2022

У Чорнобаї відбувся обласний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків  на честь захисників України

У Чорнобаї відбувся обласний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків на честь захисників України

    Сьогодні в  Чорнобаї відбувся обласний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків на честь   вшанування героїчного подвигу воїнів, які в різні часи обороняли нашу незалежність і територіальну цілісність, усіх захисників України.  Окремо згадали та висловили слова безмежної вдячності - бійців, які наразі у лавах Збройних Сил, Національної гвардії, правоохоронних органів і добровольчих формувань, щодня зі зброєю в руках боронять нашу країну та ризикують своїм здоров’ям та життям, щоб зупинити агресію російської федерації та відстояти незалежність України.

20:10 03.12.2022

Державні послуги для вартових інформаційної безпеки — на Гіді

Державні послуги для вартових інформаційної безпеки — на Гіді

З 30 листопада 1998 року увесь світ щороку відзначає Міжнародний день захисту інформації. Саме цього року було зафіксовано першу масову епідемію комп’ютерного хробака, після чого фахівці задумалися про необхідність комплексного підходу до забезпечення інформаційної безпеки. З початку повномасштабного вторгнення тисячі українців також відчувають наслідки періодичних масованих кібератак на інформаційні ресурси нашої країни. 

08:56 29.11.2022

Шановні земляки!

Шановні земляки!

    В останню суботу листопада вся Україна у жалобі схиляє голову перед жертвами Голодомору 1932-1933 років. Голодомор став національною трагедією і окремою сторінкою в історії українського народу, про яку ми згадуємо з сумом та гіркотою. Україна втратила мільйони своїх   синів та дочок – хліборобів, учених, творчу інтелігенцію.

07:35 26.11.2022

Процедура отримання лікарняних для працівників за-кордоном

Процедура отримання лікарняних для працівників за-кордоном

Попри вимушену евакуацію за кордон, українські працівники не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для застрахованих осіб, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги.

12:17 25.11.2022

Для Захисників та Захисниць — державні послуги на Гіді

Для Захисників та Захисниць — державні послуги на Гіді

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне із знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках.  Цього дня українці вшановують пам’ять тих, хто під час Помаранчевої революції та Революції Гідності стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. 

10:56 22.11.2022

Шановна громадо!

Шановна громадо!

Сьогодні, 21 листопада, ми відзначаємо День Гідності та Свободи і вшановуємо  громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Цей день є символом двох революцій – Помаранчевої та Революції Гідності, це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави та себе.   

10:08 21.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь