A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

За лікарняними і декретними допомогами звернулись вже 1,8 мільйона українців

Близько 1,8 мільйона застрахованих українців звернулись до Фонду соціального страхування України за допомогами упродовж трьох кварталів 2022 року. ФССУ нарахував для них 12,9 мільйона гривень допомог – зокрема, допомог по тимчасовій втраті працездатності, у зв’язку із вагітністю та пологами, а також на поховання.

13:59 12.10.2022

У Чорнобаї відбувся обласний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків на призи па’мяті І.М.Піддубного

   У  смт Чорнобай відбувся  обласний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків на призи па’мяті І.М.Піддубного до 151-ї річниці від дня народження легендарного українського богатиря.  

00:10 09.10.2022

Вшанувати пам’ять славетного земляка.

   Багато жителів Чорнобаївської громади своїми вагомими здобутками  стали відомими в Україні  та далеко за її межами. Та особливе місце серед них усіх посідає уродженець Красенівки - Іван Максимович Піддубний. Ім’я уславленого борця гриміло на спортивних аренах світу, йому аплодували глядачі Франції, Німеччини, Англії, Італії, та попри все він залишався патріотом своєї землі і став для усіх нас прикладом високого патріотизму та спортивного героїзму.

14:08 08.10.2022

Відбулися громадські слухання

    7 жовтня 2022 року в адміністративному приміщенні Чорнобаївської селищної ради за адресою: смт Чорнобай,  вул. Центральна, 152 відбулися громадські слухання щодо розгляду Детального плану території, що розташована у Черкаській області,  смт Чорнобай, вул. Центральна, 183-а з метою розміщення пекарні ПП «Імперіал плюс».

18:55 07.10.2022

Продовжуємо допомагати вирішувати питання обігріву земляків-захисників в польових умовах

   Сьогодні, 7 жовтня, мали можливість передати від Чорнобаївської громади  вже третю фронтову пічку «буржуйку» до підрозділу Збройних Сил України на Харківський напрямок, де виконують свій військовий обов’язок  наші земляки: Чупрун Анатолій Федорович, Воробйов Олександр Трохимович, Сметенко Станіслав Сергійович, Миколаєнко Вячеслав Леонідович.  Нашим захисникам передали воду, солодощі, маскувальну сітку, чай, каву, продукти швидкого приготування,  яблука, плетені коврики.

12:10 07.10.2022

Відбулося засідання двадцять восьмої (позачергової) сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання

    6 жовтня  2022 року під головуванням голови селищної ради  Сергія Любивого  відбулося засідання двадцять восьмої (позачергової) сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання.

11:48 06.10.2022

Іван Піддубний: весь світ упав до ніг твоїх

   5 жовтня в  Черкаській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка відбулась презентація книги Ірини Прилуцької «Іван Піддубний: весь світ упав до ніг твоїх». Книга видана приватним видавництвом  «ІнтролігаТОР», директор Прилуцький О.І., за ініціативи і фінансової участі голови федерації з греко-римської боротьби Черкаської області, Почесного голови асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петра Душейка та співфінансування з обласного бюджету.  Видання книги відбулось в рік святкування 150 річниці від дня народження легендарного українського богатиря.

09:35 06.10.2022

Для тих, хто будує міста, — інформує Гід з держпослуг

Попри те, що ворог безжально руйнує наші міста і села, український народ все неодмінно відновить та відбудує. І все стане лише кращим, сучаснішим та комфортнішим! Для тих, хто будує хмарочоси, мости, та інші архітектурні шедеври, ділимось добіркою держпослуг у сфері архітектури на Гіді. https://thedigital.gov.ua/news/dlya-tikh-khto-budue-mista-informue-gid-z-derzhposlug 

15:11 05.10.2022

Сила в єдності: воїни ЗСУ захищають, а ми підтримуємо і працюємо задля перемоги!

     Чорнобаївська селищна рада постійно працює  над реалізацією різних можливостей, підтримати наших земляків-захисників на передових позиціях, щоб  їх  військове життя в постійних бойових діях, зробити  хоча б трохи легшим.

12:18 04.10.2022

У Франківському старостинському окрузі привітали ветеранів

    Щоб засвідчити свою шану і повагу представникам старшого покоління, подякувати за нелегку працю, мудрість, життєвий досвід та активну життєву позицію, у Франківському старостинському окрузі за участю працівників культури, вчителів, учнів та за підтримки СТОВ «Надія» відбувся захід з нагоди Дня ветерана та Дня людей похилого віку.  

15:34 03.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь