A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулися урочисті заходи в селах громади

Відбулися урочисті заходи в селах громади

13 жовтня до Дня захисника  і захисниць України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці  в с.Богодухівка проведено історичну годину  «В єдності наша сила».

22:49 15.10.2021

У Чорнобаях вшанували  захисників України

У Чорнобаях вшанували захисників України

   13 жовтня 2021 року у Чорнобаївській  громаді пройшли урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.    До пам’ятного знака на Пагорбі Слави  прийшли керівники громади, військовослужбовці, духовенство, учасники АТО та громадськість селища. 

15:09 13.10.2021

Уряд запровадив субсидію виробникам, які сіяли гречку у 2021 році

Уряд запровадив субсидію виробникам, які сіяли гречку у 2021 році

     Згідно  постанови Кабінету Міністрів України від 11 серпня 2021 року № 886 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваної землі» господарства, які сіяли у 2021 році гречку, мають право подати документи  до Департаменту агропромислового розвитку Черкаської ОДА на отримання субсидії.

15:36 12.10.2021

В Чорнобаях відбувся обласний турнір серед юнаків з греко-римської боротьби

В Чорнобаях відбувся обласний турнір серед юнаків з греко-римської боротьби

   9 жовтня Чорнобай став центром проведення обласного турніру з греко-римської боротьби серед молодших юнаків та школярів. Турнір було приурочено 150-річчю з дня народження нашого земляка, шестиразового чемпіона світу, непереможного богатиря Івана Максимовича Піддубного. Його ім’я багато років гриміло на спортивних аренах країн і континентів. Йому аплодували глядачі Франції і Німеччини, Англії і Америки, Італії і країн Північної Африки. Він був одним із тих, хто стояв біля витоків сучасних: вільної, греко-римської боротьби та гирьового спорту. Тож, проведення на його батьківщині турніру з греко-римської боротьби – це данина шани і поваги вдячних земляків тому, хто прославив наш український народ, наш Чорнобаївський край.

13:02 11.10.2021

Благоустрій дитячих майданчиків

Благоустрій дитячих майданчиків

   Дитячі майданчики, без сумніву, найулюбленіше місце проведення вільного часу для малечі, адже на майданчиках для ігор діти розвиваються фізично, спілкуються між собою, знаходять нових друзів та вчаться правил комунікації в суспільстві.  Але під впливом атмосферних явищ фарба на гойдалках та інших конструкціях з часом  полущилася, місцями й зовсім злізла. Тому в селі Франківка силами працівників з благоустрою елементи дитячого майданчика  було пофарбовано у яскраві кольори. 

12:48 11.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь