Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Савківці новий дитячий майданчик

В Савківці новий дитячий майданчик

   Відтепер маленькі савківчани зможуть проводити своє дозвілля на новому, сучасному, дитячому майданчику, який було придбано за кошти Чорнобаївської селищної ради. 

16:18 02.05.2018

Травневі вихідні багаті на події

Травневі вихідні багаті на події

   В травневі свята Чорнобаївська громада продемонструвала неабиякі таланти та вміння. В ці вихідні, спекотні дні Чорнобай прославився як спортивними, так і культурними здобутками. Наші активні та цілеспрямовані громадяни завжди готові брати участь в будь-яких змаганнях не тільки місцевого, а й обласного рівнів. Приємно відзначити те, що в такий заклопотаний домашніми справами період чорнобаївці в повному складі з’їхалися для того, щоб спробувати свої сили.

14:37 02.05.2018

Продовжується наведення чистоти та порядку в селищі

Продовжується наведення чистоти та порядку в селищі

   Чорнобаївська селищна рада вдячна всім керівникам та представникам організацій, які допомогли провести суботник, проведений 25 квітня. Окрема вдячність всім небайдужим людям, які долучилися до спільного наведення чистоти в селищі.

17:17 25.04.2018

Відбулася робоча нарада щодо проведення травневих свят

Відбулася робоча нарада щодо проведення травневих свят

     Селищним головою, Аллою Мірошниченко, було визначено основні напрями підготовки до проведення 8  травня - Дня пам'яті та примирення та 9 травня - Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (Дня перемоги). Разом з начальником відділу культури і туризму Чорнобаївської райдержадміністрації, Світланою Шаповал, представниками відділу освіти райдержадміністрації, КП "ВУЖКГ" та працівниками районного та селищного будинку культури обговорено ряд важливих завдань, які потрібно вирішити задля вдалого проведення цих заходів.

22:36 24.04.2018

Відбулося чергове засідання виконкому Чорнобаївської селищної ради

Відбулося чергове засідання виконкому Чорнобаївської селищної ради

   24 квітня 2018 року, за участю 7 членів виконкому було розглянуто питання про порядок розміщення зовнішньої реклами селища, знесення зелених насаджень та затвердження протоколу засідання житлової комісії.

22:24 24.04.2018

Акт вандалізму на Пагорбі Слави - нетипові розваги сучасної молоді

Акт вандалізму на Пагорбі Слави - нетипові розваги сучасної молоді

    Інколи дивуєшся з поведінки свідомих, на перший погляд, людей. Коли справа йде про життя та добробут самого себе – ми, українці, готові через усе пройти для того, щоб жити в комфорті. А коли мова ведеться про сусіда, чужий магазин чи, більш того, пам’ятку – то не про нас! Нам не цікаво…

21:25 24.04.2018

Продовжуються роботи з благоустрою

Продовжуються роботи з благоустрою

     Працівниками благоустрою Чорнобаївської селищної ради проводиться нанесення лікувальної фарби після обрізування гілок для формування крони. Такий спосіб догляду за рослинами допомагає швидшому загоєнню ран після обрізки, передбачає довший термін життя дерева та його омолодження.

15:40 24.04.2018

Увага! Важлива Ваша думка!

Увага! Важлива Ваша думка!

     Будь-який населений пункт має бути комфортним та безпечним для проживання та дозвілля, а всі об’єкти загального користування – зручними, якісними та надійними. Чорнобаївською селищною радою передбачено заміну зупинок, які знаходяться в аварійному стані та розташовані на території селища. Роботи по даному напрямку, розпочаті в 2017 році, продовжуються і до сьогодні. Деякі зупинки потребували повної заміни через великі пошкодження.

12:45 24.04.2018

«Вікінги» стали Чемпіонами та Призерами Чемпіонату України

«Вікінги» стали Чемпіонами та Призерами Чемпіонату України

   Одинадцять Чорнобаївських спортсменів, серед яких 4 дівчини, демонстрували велику майстерність на IV Чемпіонаті України з пауерліфтингу та окремих вправ UPC,  який проходив  20-22 квітня 2018 року в місті Київ.

17:04 23.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь