Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Важлива інформація!

Важлива інформація!

    Селищна рада повідомляє про те, що в середу, 18 квітня 2018 року, селищною радою, спільно зі СТОВ «Агроко» відбудеться прибирання території біля колишнього клубу, що знаходиться по вул. Черкаській (навпроти господарського двору СТОВ «Агроко»).

12:36 13.04.2018

Розпочато відновлювальні роботи асфальтного покриття заїздів до багатоквартирних будинків по вулиці Центральній

Розпочато відновлювальні роботи асфальтного покриття заїздів до багатоквартирних будинків по вулиці Центральній

   На початку 2017 року асфальтне покриття по вулиці Центральній, між будинками 113 та 115, зазнало значних руйнацій через постійні аварійні ситуації мережі водопостачання та теплопостачання. Варто зазначити, що в  2017 році Чорнобаївським комунальним підприємством теплових мереж було здійснено ремонт магістралі системи теплопостачання за субвенційні кошти селищної ради в розмірі 27 тис. грн. та, в зв’язку з цим, пошкоджено частину асфальтованого покриття заїзду між будинками по вул. Центральній, 111 та 115.

21:38 12.04.2018

Велике прибирання триває

Велике прибирання триває

   До суботника, ініційованого Чорнобаївською селищною радою, по наведенню благоустрою на кладовищах селища долучилися працівники всіх бюджетних установ та організацій, приватні підприємці та небайдужі мешканці громади.

21:33 12.04.2018

Ми пам’ятаємо…

Ми пам’ятаємо…

   Щороку, 11 квітня, світ відзначає важливу подію -  Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів. Саме в цей день, в 1945 році в’язні Бухенвальда підняли повстання проти нацистів та вибороли свою свободу й отримали шанс на життя. У фашистській Німеччині перебували і наші жителі, 106 жертв з Чорнобаю. Це були антифашисти, комуністи, соціал-демократи, профспілкові діячі та ті, хто став в’язнем через расові, релігійні, соціальні та інші переконання.

19:19 11.04.2018

Проведення суботників триває

Проведення суботників триває

   Облаштування території Чорнобаївської громади до Великодня після затяжної зими триває і надалі. В рамках запланованих заходів, проводяться масштабні прибирання на території місцевих кладовищ, вулиць, в’їздів до населеного пункту, біля нежилих будинків та на занедбаних територіях. Засмічування даних об’єктів було і є постійною проблемою. Тому на облагородження та приведення до охайного вигляду кладовищ приділяється значна увага, особливо напередодні пам’ятних днів.

19:07 11.04.2018

Підтримка галузі тваринництва в селищі

Підтримка галузі тваринництва в селищі

Чорнобаївська селищна рада повідомляє, що для підтримки галузі тваринництва передбачена дотація на молодняк, яка надається кожні 4 місяці його утримання наростаючим підсумком з урахуванням віку молодняка у розмірі:

18:48 11.04.2018

Селищна рада повідомляє

Селищна рада повідомляє

   10 квітня 2018 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань житлово – комунального господарства за участю членів виконкому та представників КП «ВУЖКГ», на якому було розглянуто клопотання комунального підприємства щодо підняття тарифів на оплату послуг з водопостачання жителів селища Чорнобай. Керівництво КП «ВУЖКГ» наголошує на тому, що собівартість даної послуги перевищила фактичну ціну. Тому підприємство працює у збиток. Підвищення тарифу зумовлене, перш за все, збільшенням вартості електроенергії та мінімальної заробітної плати з часу затвердження діючого тарифу (2016 рік).

18:38 11.04.2018

Привітання з Великоднем

Привітання з Великоднем

Вже стало доброю традицією організовувати невеличкі благодійні акції для соціально-незахищених жителів Чорнобаївської громади.

14:53 06.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь