Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжуються перевірки магазинів на дотримання карантинних вимог

Продовжуються перевірки магазинів на дотримання карантинних вимог

   24 грудня  робочою групою у складі представників Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській  області, Чорнобаївського управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області, сектору економіки та інвестицій Чорнобаївської селищної ради проведено перевірку стану дотримання карантинних протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання на території Чорнобаївської  громади.

20:36 26.12.2021

Відбулась зустріч із жителями сіл Великі Канівці та Малі Канівці

Відбулась зустріч із жителями сіл Великі Канівці та Малі Канівці

   21 грудня 2021 року відбулась зустріч працівників селищної ради, адміністрації  Чорнобаївське КП «ВУЖКГ», старост  з  жителями сіл Великі Канівці  та Малі Канівці по питанню  передачі інженерних мереж водопостачання в комунальну власність Чорнобаївської селищної ради.

15:14 22.12.2021

9 населених пунктів Чорнобаївської територіальної громади  підключено до оптичного інтернету в межах проєкту “Інтернет-субвенція”

9 населених пунктів Чорнобаївської територіальної громади підключено до оптичного інтернету в межах проєкту “Інтернет-субвенція”

   Згідно Постанови Кабміну від 28.04.2021р. № 453 реалізовувались заходи щодо підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості. В результаті реалізації проєкту 24 об’єкти соціальної сфери (школи, дошкільні заклади, медичні заклади первинної допомоги, сільські клуби та бібліотеки) населених пунктів: Мохнач, Велика Бурімка, Мала Бурімка, Новоселиця, Хрестителеве, Бакаєве, Франківка, Нове Життя, Тарасівка були безкоштовно підключені до широкосмугового Інтернету, у тому числі Wi-Fi-покриття, та звільнені від абонентської плати до 31 грудня 2022 року.

18:34 21.12.2021

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

        Дізнатися про те, як оформити ліцензію на перевезення, зареєструвати судно чи отримати свідоцтво про присвоєння судну розпізнавального номера легко — уся достовірна та актуальна інформація про отримання будь-яких державних послуг на одному порталі.   https://thedigital.gov.ua/news/poslugi-dlya-morskogo-ta-richkovogo-transportu-na-gidi

08:46 21.12.2021

Відбулось засідання комісії селищної ради про надання одноразової грошової допомоги

Відбулось засідання комісії селищної ради про надання одноразової грошової допомоги

    20 грудня під головуванням першого заступника селищного голови Олега Мурав’ї відбулось засідання комісії селищної ради про надання одноразової грошової допомоги громадянам за рахунок коштів селищного бюджету. На комісії було розглянуто 12  заяв жителів Чорнобаївської  громади про надання одноразової грошової допомоги на лікування.

14:36 20.12.2021

Щоб залишатися затребуваними фахівцями, 110 безробітних з інвалідністю пройшли професійне навчання

Щоб залишатися затребуваними фахівцями, 110 безробітних з інвалідністю пройшли професійне навчання

Працевлаштування – це лише одна із послуг, яку можуть отримати в службі зайнятості люди з інвалідністю. Окрім пошуку підходящої роботи, таким громадянам пропонують сприяння професійному навчанню на безоплатній основі.

12:18 20.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь