A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

      14 лютого 2022 року на засіданні комісії Іван Коренюк, завідувач Чорнобаївського лабораторного відділення державної установи «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерство охорони здоров’я України»,  проінформував, що у населених пунктах та закладах освіти Чорнобаївської територіальної громади збільшується кількість випадків захворювання на СОVID-19, а саме: в період з 01.02.2022 по 13.02.2022 року на території Чорнобаївської громади виявлено 251 випадок інфікування на СОVID-19, з 07.02.2022 по 13.02.2022 виявлено 154 випадки інфікування, зокрема, 90 випадків в смт Чорнобай. Збільшилась кількість випадків захворюваності дітей та працівників закладів освіти. Та рекомендував, зважаючи на різке збільшення захворюваності, для зменшення ризиків інфікування, дуже відповідально і ретельно виконувати заходи індивідуального захисту та вакцинуватись, щоб вберегтися від тяжкого перебігу хвороби. Уникати місць скупчення людей. Відкласти на пізніше святкування та інші заходи за участю великої кількості людей, адже тут найлегше заразитися.

15:29 14.02.2022

На жаль, поразка!

На жаль, поразка!

    13 лютого 2022 року в  м. Черкаси,  в СК «Будівельник»,  відбувся  Чемпіонат України з фут залу (II ліга, 9 тур, регіональний етап).

14:55 14.02.2022

Продовжуються роботи по благоустрою

Продовжуються роботи по благоустрою

    У Веселохутірському старостинському окрузі продовжуються роботи по благоустрою. Зусиллями працівників господарчої групи відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин із залученням необхідної техніки було проведено обрізку дерев по вулиці Шкільній. 

09:07 14.02.2022

Спільно шукали шляхи вирішення проблемних питань  завершення робіт по реконструкції очисних споруд.

Спільно шукали шляхи вирішення проблемних питань завершення робіт по реконструкції очисних споруд.

   10 лютого 2022 року  в рамках робочого візиту до Чорнобаївської громади народний депутат Верховної  Ради України Олег Арсенюк з селищним головою Сергієм Любивим  за участі голови Золотоніської районної ради Бориса Євмини, першого заступника селищного голови Олега Мурав’ї, заступника селищного голови  Володимира Семенова провели нараду щодо реконструкції очисних споруд смт Чорнобай. Адже, ситуація, яка склалася, потребує особливої уваги.

10:00 11.02.2022

Відкриття офтальмологічного кабінету

Відкриття офтальмологічного кабінету

  В рамках робочого візиту народного депутата Верховної Ради України Олега Арсенюка спільно з головою Золотоніської районної ради Борисом Євминою,  першим заступником селищного голови Олегом Мурав’я, заступником селищного голови Володимиром Семеновим відкрито сучасний офтальмологічний кабінет у КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня» з унікальним обладнанням аналогів якому немає в Черкаській області.

16:40 10.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь