A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Спільно шукали шляхи вирішення   нагальних питань функціонування комунальних закладів охорони здоров’я.

Спільно шукали шляхи вирішення нагальних питань функціонування комунальних закладів охорони здоров’я.

1 лютого 2022 року Чорнобаївським селищним головою   Сергієм Любивим за участі першого заступника селищного голови Олега Мурав’ї, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Семенова, Іркліївського сільського голови Анатолія Писаренка, заступника Іркліївського сільського голови з гуманітарних питань Світлани Кучман, начальників відділів Чорнобаївської селищної ради проведено нараду з директором комунального некомерційного підприємства «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради» Тетяною Козловою і головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Чорнобаївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Чорнобаївської селищної ради Іваном Чижиком,економістами та бухгалтерами даних структур   з нагальних питань функціонування комунальних закладів охорони здоров’я.

11:47 02.02.2022

Відповіді на актуальні запитання щодо проведення приписки юнаків 2005 року народження до призовної дільниці

Відповіді на актуальні запитання щодо проведення приписки юнаків 2005 року народження до призовної дільниці

У першому відділі Золотоніського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (смт Чорнобай ) в період з 24.01.2022 року по 31.03.2022 року включно проводиться приписка юнаків 2005 року народження до призовної дільниці першого відділу Золотоніського РТЦК та СП.

10:35 02.02.2022

День спортивного дозвілля - «Зимові забави» в Веселохутірському старостинському окрузі

День спортивного дозвілля - «Зимові забави» в Веселохутірському старостинському окрузі

      Розважальний захід  для дітей   проведено на подвір’ї, біля Будинку культури. Діти активно брали участь в  зимових  іграх та конкурсах: «Сніговий візерунок», «Кращий футболіст на снігу», «Таксі Баби Яги», «Лижні ралі» та інших, а також з задоволенням відповідали на   загадки  зимової тематики, грали в сніжки.  Дві завзяті команди «Морозенки» і «Бурульки»   змагалися за першість та все ж перемогла дружба. 

09:56 02.02.2022

Чемпіонат з футзалу 2022

Чемпіонат з футзалу 2022

  29 січня в Чорнобаївському Спорткомплексі було зіграно матчі ІV-го туру Чемпіонату Чорнобаївської територіальної громади з футзалу 2022 року

08:35 02.02.2022

Структура тарифу води / водовідведення

Структура тарифу води / водовідведення

        Керуючись вимогами п. 4 ст. 10 Закон України «Про житлово-комунальні послуги», на виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, змін цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», відповідно до рішення виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради № 204 від 17 грудня 2021 року «Про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення», Чорнобаївське комунальне підприємство «Виробниче управління житлово – комунального господарства» інформує споживачів всіх категорій населення про зміну тарифів на послуги  з централізованого водопостачання та водовідведення в наступних розмірах:

12:37 01.02.2022

Реконструкція  центральної площі селища

Реконструкція  центральної площі селища

         Відділом житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради проводиться збір пропозицій щодо реконструкції  центральної площі селища, що розташована поруч з селищною радою. На даний час подано чотири проєкти.

16:18 31.01.2022

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

      Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити.  https://thedigital.gov.ua/news/zemelni-poslugi-na-gidi-z-derzhavnikh-poslug

15:55 31.01.2022

Проведено перевірку стану дотримання карантинних протиепідемічних заходів

Проведено перевірку стану дотримання карантинних протиепідемічних заходів

     28 січня 2022 року  робочою групою у складі представників сектору економіки та інвестицій Чорнобаївської селищної ради, Чорнобаївського управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області, проведено перевірку стану дотримання карантинних протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання на території селища.

12:27 31.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь