A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено обстеження житлово-побутових умов проживання дітей в сім’ях, що опинились в складних життєвих обставинах.

Сім’я є тим первинним осередком, який має особливе значення в житті кожної людини, забезпечує її захист і соціалізацію, формує моральні основи, емоційний світ дитини, громадянську свідомість та самосвідомість.

10:58 09.02.2022

"Веселі молодички" з Богодухівки підкорили Європейський етнофестиваль!

     Минули Новорічні свята в період яких із задоволенням та цікавістю всі готувалися до прадавніх щедрівок, колядок, Маланки та Василя. А різних пісень та віншувань уже стільки, що можна книгу випускати! Тому народний фольклорний колектив «Веселі молодички» з Богодухівки не лише  привітав своїх односельців з новим роком, а й в черговий раз показав красу старовинної обрядової української пісні.

10:55 09.02.2022

Участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі до Дня безпечного Інтернету

     8 лютого  вчителі  Малобурімської ЗОШ І-ІІІ ступенів   взяли участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі до Дня безпечного Інтернету, який проводився в рамках співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.

16:13 08.02.2022

Звіт про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чорнобаївської селищної ради за 2021рік

       Адміністративна комісія при виконавчому комітеті Чорнобаївської селищної ради створена з метою розгляду протоколів про адміністративні порушення у межах компетенції, визначеної статтею 218 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Засідання комісії відбуваються в міру надходження адміністративних протоколів.

08:56 08.02.2022

Про роботу комунальної установи «Центру надання соціальних послуг Чорнобаївської селищної ради» за 2021 рік

       У Чорнобаївській громаді для надання соціальних послуг особам похилого віку, особам з інвалідністю та особам/сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги працює комунальна установа «Центру надання соціальних послуг Чорнобаївської селищної ради».

08:35 08.02.2022

Чорнобаївська молодь побувала в Молодіжному клубі м.Золотоноша

      04 лютого лідери учнівського самоврядування та активна молодь селища відвідали Артпростір Молодіжного клубу журналістики м.Золотоноша. Їхня історія почалася в 2017, у 2019 вони створили перший у місті прострір CHILLOUT, а зараз постійно оселилися у районному будинку культури, де разом з активною молоддю облаштовують свій ArtProstir. Це про можливості для молоді, можливості розвивати себе, робити щось для себе та інших, застосувати свої таланти та вчитися новому, це можливості брати відповідальність та обирати собі дозвілля, це про неформальну освіту, волонтерство, прийняття та підтримку.

14:06 07.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь